Casa Paramojito

Sámara
Huis • 2 bed. • 2 bad.
€ 574.240

Deze prachtige woning van 823m2 is gelegen in het hart van het mooie dorp Santo Domingo, in de heuvels direct achter Samara en op ongeveer 10 minuten rijden van het centrum en het strand. Santo Domingo heeft een kleine supermarkt, een gemeenschappelijke ruimte voor evenementen, een voetbalveld en een kleine kerk, een typisch Costa Ricaans dorp dus!

Casa Paramojito is verdeeld over twee verdiepingen; Op het lagere niveau vinden we een open ruimte met keuken/woonkamer. De kamer is omgeven door een balkon, waar u al voor het eerst kunt proeven van het uitzicht op de oceaan. Op de mezzanine vinden we 2 slaapkamers en 2 badkamers. De hoofdslaapkamer heeft een prachtig balkon en vanaf hier is het uitzicht op de oceaan spectaculair! Elke ochtend wakker worden met een diep uitzicht op de baai van Samara zal u eraan herinneren waarom u besloot deze woning te kopen!

Aan de achterkant op de begane grond vinden we een mooi zwembad en een barbecueplaats waar u kunt samenkomen met vrienden en familie.
Het huis is voorzien van airconditioning en heeft toegang tot een goede internetverbinding. Ideaal voor korte en lange termijn verhuur.

Een ruime overdekte carport stelt u in staat om het huis te betreden en droog te blijven, zelfs tijdens het regenseizoen.

Het pand beperkt zich tot een ander perceel, eigendom van dezelfde mensen. De koper van Casa Paramojito zou de eerste optie hebben om dit vlakke stuk grond van 651 m2 te kopen, grenzend aan de openbare weg en bebouwd tot 70%. Water en elektriciteit beschikbaar op de eigendomsgrens.

Waar wacht je nog op... Neem vandaag nog contact met ons op en plan een bezichtiging van deze prachtige woning met uitzicht op de oceaan!

Ruimten

Slaapkamers2
Badkamers2

Oppervlakken

Kavel823 m²
Airconditioning
Balkon
Barbecue
Buitenzwembad
Internet
Parkeerplaats

Sámara

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.