Ultraluxe appartementen die elite wonen bieden in Alanya Payallar

Payallar Belediyesi, Alanya, Payallar
Appartement • 4 kamer(s) • 3 bed. • 3 bad. • 168 m² • ref: AYT-03130-34238
€ 389.750
Stijlvol ontworpen appartementen te koop met uniek uitzicht op de Middellandse Zee in Alanya Payallar

Payallar, gelegen in Alanya, is tegenwoordig een van de levendigste vakantiebestemmingen geworden met zijn prachtige natuur en kristalheldere zee. Payallar trekt nederzettingen aan met zijn prachtige weer, zandstranden, historische bezienswaardigheden en kwaliteitskeuken.

De appartementen te koop in Alanya bevinden zich op 2,5 km van de zee, 4,3 km van het Sea Dolphin Park, 12,7 km van het Alanya Luna Park, 13,2 km van het Kleopatra-strand, 15,8 km van het kasteel van Alanya, 50 km van de luchthaven Gazipaşa en 110 km van Antalya luchthaven.

In het project dat appartementen biedt met een uniek uitzicht op de Middellandse Zee en elite wonen, zijn er verschillende faciliteiten, waaronder strandservice, overloopzwembad, fitnessruimte, speeltuin, barbecue, conciërge, 24/7 beveiligingscamera's, kinderspeelkamer, generator, buitenparkeerplaats, tv- en bioscoopruimte , hamam, sauna, waterpark, markt, restaurant, stoombad, jacuzzi, massageruimte en meer.

De appartementen, beschikbaar in verschillende kamertypes, worden opgeleverd met o.a. stalen deur, PVC ramen, keukenset, aanrechtblad, sanitair en douchecabine.


AYT-03130

Ruimten

Kamers4
Slaapkamers3
Badkamers3
Balkons2

Oppervlakken

Leven168 m²
Totaal180 m²
Airconditioning
Balkon
Barbecue
Lift
Satelliet-tv
Sauna
Zwembad
Voorzieningen verzameld door AI.
24/7 conciërge
Fitnesscentrum
Parkeerplaats

Alanya, Payallar, Payallar Belediyesi

Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Panoramisch weergave op zee
TypeAppartement
Bouwjaar2025