Appartementen in een complex met uitzicht op de stad in Alanya

Kargıcak
Appartement • 3 kamer(s) • 2 bed. • 2 bad. • 86 m² • ref: AYT-03041-27694
€ 189.200
Appartementen met privé-ontwerpen in een complex dichtbij hotelconcept in Alanya Kargıcak

Alanya; met zijn historische en natuurlijke schoonheden, warme stranden die zich van oost naar west langs de stad uitstrekken, hoge economische ontwikkeling en hoog cultureel niveau, is het het belangrijkste kustgebied van de Middellandse Zee voor wonen, investeren en vakantie.

Gelegen ten oosten van Alanya en een van de gebieden waarin het meest is geïnvesteerd door ontwikkelaars, Kargıcak, biedt dit complex uitzicht op de natuur en uitzicht op zee vanuit het zuiden. Kargıcak is gunstig gelegen en biedt dagelijkse behoeften zoals restaurants, cafés, winkelcentra, supermarkten en geldautomaten.

De appartementen te koop in Alanya bevinden zich op 2,1 km van het strand, 4 km van Mahmutlar, 16 km van het centrum van Alanya, 25 km van de luchthaven Gazipaşa en 130 km van de luchthaven van Antalya.

De zorgvuldig ontworpen appartementen profiteren van faciliteiten zoals binnen- en buitenzwembaden, jacuzzi, terras, ruime en groene tuinen, fitnessruimte, SPA-centrum, sauna, hamam, kinderspeelplaatsen, binnenspeeltuin en PlayStation-kamer, studeerkamer en bibliotheek beschikbaar in de complex. Daarnaast wordt het complex uitgerust met een generator, beveiliging en beveiligingscamera’s.

De te koop staande appartementen zijn voorzien van vloerbedekking, muurverf, verlichtingsarmaturen, badkamer- en keukenkasten, badkamertegels, douchecabine in badkamers, aanrechtbladen badkamer en keuken, balkon- en trapleuningen. De appartementen worden opgeleverd met elektrische, verwarmings- en sanitaire installaties, evenals interne, externe en balkondeuren.


AYT-03041

Ruimten

Kamers3
Slaapkamers2
Badkamers2
Balkons2

Oppervlakken

Leven86 m²
Totaal110 m²
Airconditioning
Balkon
Barbecue
Satelliet-tv
Sauna
Terras
Zwembad
Voorzieningen verzameld door AI.
Fitnesscentrum
Hot-tub
Stoomruimte
Tuin

Kargıcak

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Panoramisch weergave op zee
TypeAppartement
Bouwjaar2024