Appartement Vlakbij Düden Park en de Zee in Güzeloba Lara

Güzeloba
Appartement • 4 kamer(s) • 3 bed. • 2 bad. • 120 m² • 2de verdieping • ref: AYT-03193-23197
€ 215.000
Ruim Appartement Vlakbij Voorzieningen en de Zee in Güzeloba Antalya

Het appartement is gelegen in de Güzeloba Lara buurt in Muratpaşa, Antalya. Met zijn gunstige ligging, is Güzeloba onderworpen aan een snelle jaarlijkse waardestijging. Het appartement in Güzeloba ligt dicht bij sociale voorzieningen en biedt een investeringspotentieel.

Het appartement te koop in Lara Antalya heeft een gunstige ligging. Het ligt op loopafstand van de bushalte, restaurant, markt en sociale voorzieningen. Ook is gelegen op 150 m van de zee en Düden Park, 1,5 km van het ziekenhuis, 2,7 km van Lara Strand, 3 km van TerraCity Winkelcentrum, 11 km van Antalya Internationale Luchthaven, en 16 km van de oude stad.

Het appartement met een bruto gebruiksoppervlakte van 145 m² en een netto gebruiksoppervlakte van 120 m² is gelegen in een gebouw met een totale perceeloppervlakte van 553 m². Het appartement is volledig gerenoveerd met hoogwaardige materialen en is uit de eerste hand.

Het appartement heeft 3 slaapkamers, een open keuken en woonkamer, 2 badkamers, een balkon en een ruim terras. Het appartement is ook uitgerust met PVC ramen, spot- en LED-verlichting, ingebouwde keukenapparatuur en satelliet-tv's.


AYT-03193

Ruimten

Kamers4
Slaapkamers3
Badkamers2
Balkons1

Oppervlakken

Leven120 m²
Totaal145 m²
Airconditioning
Balkon
Terras

Güzeloba

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
TypeAppartement
Bouwjaar1990