Kavel 14 Samara Woods - Rustige groene kavel met vlak bouwplatform dicht bij Samara en het strand terwijl het wordt omringd door…

150
Bouwgrond • ref: BL161
€ 252.314

Lot 14 is gelegen in Samara Woods, een rustige en vredige woongemeenschap op 5 minuten rijden van de stad Samara en Samara Beach, en ligt te midden van pure jungle. Samara Woods en Lot 14 liggen net genoeg terug van de belangrijkste verharde openbare weg van Playa Samara Beach en Downtown Samara om te genieten van de rust en stilte van de natuur, terwijl ze toch gemakkelijke toegang bieden tot alle activiteiten in de stad en de vele watersporten die beschikbaar zijn op de witte zandstranden van Playa Samara.

Kavel 14 Samara Woods is 7411 m2 / 1,85 acres en biedt een groot vlak bouwblok omgeven door Pure Green Jungle, perfect om een groot huis te bouwen - tot 300 m2 groot en een zwembad. Kavel 14 is misschien wel een van de meest afgelegen kavels in het project en de thuisbasis van vele bomen, zoals Guanacaste-bomen en palmbomen die allemaal fauna aantrekken uit de biodiversiteit van het gebied, dieren zoals neusberen, brulapen, papegaaien en kleurrijke parkieten, allemaal omgeven door de groene achtergrond van de Costa Ricaanse jungle.

Er is onlangs een huurmuur gedaan om de oprit naar Lot 14 Samara Woods te beveiligen, waardoor deze kavel klaar is om te bouwen.  Water, elektriciteit en glasvezelinternet zijn momenteel allemaal beschikbaar op Lot 14.

Neem vandaag nog contact met ons op om verder te informeren naar de nieuwbouwmogelijkheden van Lot 14s en om het land privé te bewandelen - info@pacifichomescostarica.com telefoon 506 8366.0110

Oppervlakken

Kavel7411 m²

150, Sámara