Vastgoed in een Complex aan het Strand met Voorzieningen Alanya

Kestel Belediyesi
Appartement • 3 kamer(s) • 2 bed. • 2 bad. • 127 m² • ref: AYT-02983-27947
€ 389.000
Stijlvolle Vastgoed in een Enkel Blok Zee-Front Complex in Alanya Kestel

De vastgoed aan het strand bevindt zich in de wijk Kestel van Alanya. Kestel is een ideale woonplaats met regelmatige verstedelijking en de thuisbasis van de universiteit. Bovendien, met zijn prachtige stranden, citrusbomen, bloemrijke straten, landbouw en toeristische mogelijkheden, is Kestel vaak de voorkeur voor zowel wonen en vakantie in Alanya.

Vastgoed te koop in Alanya zijn slechts 35 meter van het strand in Kestel. De eigenschappen zijn ook 8 km van Alanya City Center, 30 km van Gazipaşa-Alanya Airport, en 120 km van Antalya Airport.

De stijlvolle vastgoedcomplexen bevinden zich in een project van één blok, dat aan zee ligt. Er is een binnen- en buitenzwembad, fitnessruimte, gemeenschappelijke tuin, kinderspeelplaatsen, sauna, spa, camelia's, zonneweiden, lift, generator, centraal satellietsysteem en infrastructurele voorzieningen.

De woningen in het project worden te koop aangeboden als tuinverdieping, tussenverdieping en penthouse. De woningen worden opgeleverd met hoogwaardige vloeren, verlichting, balkon- en trapleuningen, douchecabines, badkamer- en keukenkasten, elektrische, verwarmings- en waterinstallaties en vloerverwarming in de badkamers.


AYT-02983

Ruimten

Kamers3
Slaapkamers2
Badkamers2
Balkons1

Oppervlakken

Leven127 m²
Totaal150 m²
Airconditioning
Balkon
Barbecue
Lift
Satelliet-tv
Sauna
Terras
Zwembad
Voorzieningen verzameld door AI.
Fitnesscentrum
Tuin

Kestel Belediyesi

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Onbelemmerd weergave op zee
TypeAppartement
Bouwjaar2024