Appartementen aan zee te koop in de wijk Ayaş in Mezitli

Mersin
Appartement • 1 kamer(s) • 1 bed. • 1 bad. • 70 m² • ref: 33133
€ 79.000

Genesteld in de pittoreske wijk Erdemli, Mersin, biedt deze nieuwe accommodatie een perfecte mix van rust en gemak te midden van de fascinerende schoonheid van de Turkse kust. Bekend om zijn prachtige stranden en rijke geschiedenis, is Erdemli een gewilde bestemming voor diegenen die verlangen naar een vredige levensstijl aan de kust.

Met de nabijheid van het stadscentrum en gemakkelijke toegang tot voorzieningen, biedt deze locatie de ideale setting voor uw droomhuis of investeringsmogelijkheid.

Gelegen op slechts 230 meter van het dichtstbijzijnde ongerepte strand, is dit project van 12 verdiepingen een bewijs van het moderne leven aan de kust. Het biedt een adembenemend uitzicht op de zee en de natuur en bestaat uit een zorgvuldig samengestelde selectie van appartementen met 1 en 2 slaapkamers, elk zorgvuldig ontworpen om comfort en luxe te optimaliseren.

Bewoners zullen exclusieve toegang hebben tot vele voorzieningen, waaronder een verfrissend zwembad om te zonnebaden in de mediterrane zon, een open parkeerplaats voor het gemak, weelderige groene tuinen om in te ontspannen, een ultramoderne fitnessruimte en een ontspannende sauna, een betrouwbare generator voor ononderbroken stroomvoorziening, een speeltuin voor kinderen, kabel-tv-satellietinfrastructuur en snelle lifttoegang voor bewegingsgemak.

Bovendien biedt het project gemakkelijke toegang tot het openbaar vervoer met een nabijgelegen bushalte, waardoor een naadloze verbinding met de omliggende gebieden wordt gegarandeerd. Met het stadscentrum op slechts 10 kilometer afstand en essentiële voorzieningen zoals markten op loopafstand belooft dit project een levensstijl van ongeëvenaard comfort en gemak.

Ruimten

Kamers1
Slaapkamers1
Badkamers1

Oppervlakken

Leven70 m²
Voorzieningen verzameld door AI.
Fitnesscentrum
Lift
Parkeerplaats
Sauna
Tuin
Zwembad

Mersin

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Panoramisch weergave op zee