Onroerend Goed met Zee- en Stadszicht in Alanya Mahmutlar Centrum

Mahmutlar Belediyesi
Appartement • 3 kamer(s) • 2 bed. • 2 bad. • 79 m² • ref: AYT-02969-21447
€ 169.000
Onroerend Goed met Investeringspotentieel Vlakbij het Strand in Mahmutlar Alanya

Alanya is een populaire wijk in Antalya en biedt een ontwikkelde toeristische sector, een kleurrijk dagelijks leven en een sterke economie. De historische rijkdom en natuurlijke schoonheid in Alanya trekken residentiële en commerciële investeerders aan. Het project is gelegen in de kosmopolitische wijk Mahmutlar, met de hoogste ontwikkeling in Alanya.

Het project heeft een centrale ligging dichtbij het strand. De banken, winkels, markten, cafetaria's, restaurants en bushaltes liggen op loopafstand. Bovendien ligt het onroerend goed op 400 meter van het strand, 10 km van het centrum van Alanya, 30 km van de luchthaven Gazipaşa en 125 km van de internationale luchthaven van Antalya.

Het onroerend goed te koop in Alanya is gelegen in een boetiekcomplex uit één blok. Het complex is verrijkt met een zwembad, sauna, koud zwembad, fitnesscentrum, chill-outruimte, speeltuin, tuinhuisjes, barbecueplaatsen, ligweiden, tafeltennis, satelliet-tv, 24/7 bewakingsdienst, generator, liften en fietsenstalling parkeerplaatsen.

De appartementen hebben meerdere opties voor het aantal kamers. Ze beschikken over badkamers met keramische tegels, waterdichte, gesatineerde kamermuren, PVC-ramen, schuifdeuren met dubbel glas, binnendeuren in Amerikaanse stijl, een stalen buitendeur, LED-verlichting, centrale verlichting en een boiler. Ze hebben ook verwarming-, water- en elektriciteitsinstallaties.


AYT-02969

Ruimten

Kamers3
Slaapkamers2
Badkamers2
Balkons2

Oppervlakken

Leven79 m²
Totaal90 m²
Airconditioning
Balkon
Barbecue
Lift
Satelliet-tv
Sauna
Terras
Zwembad
Voorzieningen verzameld door AI.
Fitnesscentrum
Parkeerplaats

Mahmutlar Belediyesi

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
TypeAppartement
Bouwjaar2024