Huis te koop, Uraiújfalu, Hongarije

Uraiújfalu
Huis • 15 kamer(s) • 15 bed. • 5 bad. • 450 m²
€ 892.789

Uraiújfalu ligt in het hart van de Sopron-Vasi vlakte, langs de Kőris-rivier. In het centrum van het dorp, in een rustige en idyllische omgeving, staat dit 18e-eeuwse gebouw, dat in het begin van de 19e eeuw werd herbouwd in classicistische stijl. Helaas verloor het gebouw na de nationalisatie zijn oorspronkelijke architectonische decoraties.

 

Het pand was het grootste deel van de 19e eeuw eigendom van de familie Kohn. Volgens de legende bezocht Sándor Petőfi in 1839 het Kohn-landhuis. Dit bezoek moet zijn geweest toen hij vijf maanden in het naburige dorp Ostffyasszonyfa verbleef bij de familie van Péter Salkovics.

 

De huidige eigenaren van het pand hebben van het gebouw een thuis gemaakt waar de verspreide leden van hun familie kunnen samenkomen. Ze kozen voor dit herenhuis, gelegen op een perceel van 2885 vierkante meter, met een interne 3 verdiepingen, 450 vierkante meter netto / 587 vierkante meter bruto vloeroppervlak, met veel kamers en bijgebouwen. In 2005 werd gestart met de volledige renovatie en het doel was om het gebouw nieuw leven in te blazen en de oorspronkelijke stijl nieuw leven in te blazen. Het ontwerp van het gebouw weerspiegelt een actieve levensstijl en straalt tegelijkertijd een Toscaanse flair uit. Bij de renovatie is elk detail van het gebouw vernieuwd, behalve de oorspronkelijke 82 cm dikke bakstenen muren. Naast de extra isolatie van de gevel is er een nieuwe dakopbouw, sanitair en verwarmingssysteem geplaatst. Bijzonder opmerkelijk is het moderne verwarmingssysteem, met een combi-gasketel, een nieuw verwarmingssysteem en een nieuw verwarmingssysteem voor het hele gebouw.

Bijzonder opmerkelijk is het moderne verwarmingssysteem van het pand, dat gezoneerde verwarming biedt die wordt geregeld door een combi-gasketel. Het huis heeft vier werkende tegelkachels om een gezellige warmte te garanderen. De warmwatervoorziening wordt verzorgd door een combi-gasketel met zonnecollector en een warmwatertank van 180 liter. De woning beschikt ook over houten ramen en deuren van hoge kwaliteit, een centraal stofzuigsysteem en een waterontharder. De woning heeft verschillende kamers op verschillende niveaus, waaronder een wellnessruimte op de kelderverdieping, een woonkamer en keuken op de begane grond, en een studeerkamer en slaapkamers op de bovenverdieping. Een grote houten trap biedt toegang tussen de niveaus. De woning beschikt over een dubbele garage, parkeerplaats, hout- en gereedschapsopslag en een zomerresidentie.

 

De garage is geschikt voor twee auto's en heeft een elektrisch bedienbare ingang. Aan de voorzijde van de garage is er nog een parkeerplaats voor minimaal drie auto's. Het gehele perceel is omheind en heeft twee ingangen, waarvan er één is voorzien van een elektrische poort. De romantische tuin is een uitstekende locatie voor buitenactiviteiten en biedt een scala aan voorzieningen, zoals een barbecue, barbecue en kinderspeelplaats, terwijl er aan de achterzijde fruitbomen zijn zoals vijgen, pruimen, appels, kweepeer, kersen en zure kersen. Al met al is de heropleving van het pand een perfect voorbeeld van hoe je van een historisch gebouw een modern huis kunt maken

Al met al is de heropleving van het pand een perfect voorbeeld van hoe je een historisch gebouw kunt transformeren in een modern huis. Het pand kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt, waaronder toeristische bedrijven of zelfs permanente huisvesting.

Prijs: 350 000 000 HUF
885 520 EURO

Ruimten

Kamers15
Slaapkamers15
Badkamers5
Toiletruimten5

Oppervlakken

Leven450 m²
Voorzieningen verzameld door AI.
Barbecue
Parkeerplaats
Tuin

Uraiújfalu

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens