VERKOOP - SAINT-RAPHAËL - Stacaravan van 3 kamers van 40m2

Saint-Raphaël
Vastgoed • 3 kamer(s) • 2 bed. • 40 m² • ref: VMS2336
€ 107.000
VERKOOP - SAINT-RAPHAËL - Op een paar minuten lopen van de kust, op een 4-sterren landgoed gelegen in een rustige omgeving, kom en ontdek deze prachtige stacaravan (IRM Rêve d'été model uit 2023) van 3 kamers, met een oppervlakte van 40 m2 op een perceel van ongeveer 335 m2. Het bestaat uit een woonkamer met open ingerichte keuken, twee slaapkamers, een doucheruimte en een toilet.
Twee prachtige houten terrassen van 32 en 16m2 met uitzicht op zee op 180o zullen u verleiden. Mogelijkheid om voor de deur te parkeren.
De camping heeft een prachtig zwemparadijs, een bar en restaurant met een dakterras met een adembenemend uitzicht op de Middellandse Zee, een kinderspeelplaats: mini-tokkelbaan, trampoline, sportfaciliteiten, multisportterrein, basketbal, voetbal, paddlebaan, schaduwrijke petanquebaan, tafeltennistafel, glijbaan, enz.
In de kruidenierswinkel van het landgoed vindt u alle dagelijkse producten en de grote winkels liggen op minder dan 5 km afstand.
De camping is geopend van april tot en met oktober. Toegangsprijzen zijn bij de prijs inbegrepen.
Jaarlijkse huur: 9200 euro Onze woningen zijn beschikbaar als een meeslepende virtuele 3D-tour, op afspraak (geproduceerd door MATTERPORT).

Ruimten

Kamers3
Slaapkamers2
Toiletruimten1
Doucheruimten1

Oppervlakken

Leven40 m²
Kavel335 m²
Terras
Voorzieningen verzameld door AI.
Parkeerplaats

Saint-Raphaël

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Zeezicht
Zuiden oriëntatie
TypeHuis
Bouwjaar2023
VerwarmingConvector, Individueel
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens