Chique Appartementen Dichtbij de Kust in Alanya Oba

Oba
Appartement • 4 kamer(s) • 3 bed. • 3 bad. • 159 m² • ref: AYT-04189-35913
€ 430.000
Appartementen op 450 m van de Kust in Complex in Alanya Oba

De appartementen zijn gelegen in de wijk Oba in Alanya. De appartementen bevinden zich in een ruime en lichte omgeving. De regio ligt dichtbij het ziekenhuis en tegelijkertijd bij de sociale voorzieningen die u in uw dagelijks leven nodig heeft. Oba, dat het enige winkelcentrum in de wijk heeft, heeft een groot areaal en een natuurlijke sfeer.

Appartementen te koop in Alanya zijn gelegen op loopafstand van scholen, winkelcentra, bazaar, restaurant, café, bar en uitgaansgelegenheden. Ze bevinden zich ook op 450 m van het strand, 820 m van het ziekenhuis, 1,5 km van het winkelcentrum, 3,7 km van het stadscentrum en 34 km van de luchthaven Gazipaşa.

Het project in Alanya is gebouwd op een perceeloppervlakte van 663 m² en bestaat uit één blok met 15 appartementen. Het complex beschikt over een zwembad, jacuzzi, sauna, fitnessruimte, parkeerplaats, generator en beveiligingscamera's.
Interieurdelen van de appartementen zijn voorzien van een video-intercomsysteem, 7 witte apparaten, airconditioning in elke kamer, vloerverwarming in de badkamers en elektrische boiler.


AYT-04189

Ruimten

Kamers4
Slaapkamers3
Badkamers3
Balkons3

Oppervlakken

Leven159 m²
Totaal179 m²
Airconditioning
Balkon
Lift
Satelliet-tv
Sauna
Terras
Zwembad
Voorzieningen verzameld door AI.
Fitnesscentrum
Hot-tub
Parkeerplaats

Oba

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
TypeAppartement
Bouwjaar2025