Huis voor Kopen in Alicante, Spanje

03540 Alicante
Rijtjeshuis • 5 kamer(s) • 5 bed. • 4 bad. • 275 m² • ref: 202469K/9135
€ 850.000
HOEKWONING MET ZEEZICHT IN CABO DE LAS HUERTAS

Deze zeer lichte woning, verdeeld over 4 verdiepingen, bevindt zich MET ZEEZICHT en in een van de beste gebieden van Cabo Huertas.

Op de begane grond, die toegang geeft tot het huis, vindt u een ruime woon-eetkamer met een prachtig uitzicht op zee, een keuken met een kantoorruimte en een gastentoilet.

Op de bovenverdieping kunt u genieten van een grote multifunctionele ruimte (werkruimte, speelkamer of zelfs slaapkamer) die leidt naar een aangenaam terras met uitzicht op zee en het zwembad.

Omdat de woning op een helling ligt, bevinden de slaapkamers zich op de verdiepingen -1 en -2 en genieten ze nog steeds van natuurlijk licht.

De woning beschikt over 5 slaapkamers (waarvan 2 met toegang tot een buitenterras), 4 badkamers (waarvan 2 en suite) en een kleedkamer in de hoofdslaapkamer. Daarnaast is er een garage met ruimte voor 2 voertuigen en een wasruimte.

Uitgerust en enkele jaren geleden gerenoveerd, beschikt de woning over hoogwaardige afwerkingen zoals centrale en split-airconditioning, verwarming via natuurlijke gasradiatoren, elektrische rolluiken en luifels in de woonkamer, evenals hoogwaardige apparatuur.

De woning bevindt zich in een exclusieve urbanisatie met slechts 20 huizen met zwembad en tuinen, op slechts een paar meter van de zee en dicht bij voorzieningen en openbaar vervoer.

Mis deze unieke kans niet om aan de kust te wonen in een van de meest exclusieve gebieden van Alicante. Neem vandaag nog contact met ons op om een bezichtiging te regelen en uw droom van een leven aan zee waar te maken.

Belangrijke afstanden:

Cala de los Judios op 100 meter afstand (2 minuten lopen)
Strand van San Juan op 2,3 km afstand (5 minuten met de auto)
Stadscentrum van Alicante (gemeentehuis) op 5,9 km afstand (12 minuten)
Luchthaven van Alicante op 16,5 km afstand (25 minuten)

Juridische kennisgeving: De verstrekte informatie is alleen ter informatie en is niet juridisch bindend, en kan fouten bevatten.

Professionele makelaar: Nummer 692
Makelaarsregister van de Valenciaanse Gemeenschap: 1862

Ruimten

Kamers5
Slaapkamers5
Badkamers4

Oppervlakken

Leven275 m²
Airconditioning
Balkon
Terras
Zwembad
Voorzieningen verzameld door AI.
Garage
Tuin
Wasmachine

Alicante

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Zeezicht
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens