Appartement met 3 slaapkamers met een uitstekend terras en parkeerplaats

São Sebastião
Appartement • 3 kamer(s) • 3 bed. • 2 bad. • 192 m² • ref: 044050
€ 325.000

Appartement met 3 slaapkamers en uitstekende wijken gelegen in Loulé, een uitzonderlijk gebied om dicht bij scholen te zijn en in een rustige urbanisatie en uit elke vorm van verwarring.

Het appartement bestaat uit een royale inkomhal waar u eenvoudig nog meer bergruimte kunt creëren, keuken met bijkeuken, woonkamer met twee fronten en twee balkons (in serre) waarvan één in verbinding met de keuken, slaapkamer en suite met twee ingebouwde kasten en badkamer met douchebak, plus nog een badkamer met ligbad, 2 slaapkamers met inbouwkasten en beide met toegang tot een spectaculair terras van bijna 60m2.

Het gebouw beschikt over twee liften en het appartement beschikt ook over een parkeerplaats en een berging.

Het appartement is gelegen op een hoge begane grond en is een huis met uitstekende natuurlijke lichtinval, heeft pre-installatie van airconditioning en is allemaal voorzien van dubbele beglazing.

Deze woning is een uitstekende keuze voor een gezin met kinderen vanwege het uitstekende terras dat ze hebben en ook vanwege de nabijheid van de school, de kleuterschool en verschillende andere diensten en winkels.

Heb je interesse? Neem contact met ons op voor meer informatie


Info: Als u een vastgoedadviseur bent, is deze woning beschikbaar voor zakelijk delen op een eerlijke en evenwichtige manier. Aarzel niet om het aan uw klanten voor te stellen en met ons te praten om uw bezoek te plannen.


Ruimten

Kamers3
Slaapkamers3
Badkamers2

Oppervlakken

Leven192 m²
Bruikbaar135 m²
Airconditioning
Garage
Parkeerplaats
Terras
Voorzieningen verzameld door AI.
Lift

São Sebastião

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Middelbare school
Openbaar vervoer
Stadscentrum
TypeAppartement
VoorwaardeRenovatie nodig
Bouwjaar2006
VerwarmingHeet water
Energie-efficiëntiegraad
E