Appartementen met Zeezicht in Gazipaşa Antalya

Gazipaşa
Appartement • 2 kamer(s) • 1 bed. • 1 bad. • 50 m² • ref: AYT-02852-19778
€ 135.117
Appartementen Dicht bij de Zee in een Complex met Voorzieningen in Antalya

Gazipaşa is vanwege zijn ontwikkeling een van de belangrijkste districten van het Middellandse Zeegebied. De luchthaven en de nabijheid van Alanya maken de regio tot een waardevolle toeristische bestemming. Appartementen gelegen in de wijk Pazarcı liggen op loopafstand van het strand.

Appartementen te koop in Gazipaşa, Antalya liggen dicht bij de hoofdweg, markten en winkelcentrum plus 350 m van de Uğur Mumcu-straat, 700 m van de İnceağrı-rivier, 1 km van het strand en het ziekenhuis, 1,9 km van de snelweg D-400, 3 km van Gazipaşa-Alanya Airport, 40 km van het centrum van Alanya en 150 km van de luchthaven van Antalya.

De appartementen zijn gelegen op een perceel van 2.201 m² met één blok. Het complex beschikt over binnen- en buitenzwembaden, een kinderzwembad, een waterglijbaan, een tennisbaan, een basketbalveld, een kinderspeelplaats, binnenspeeltuinen, ligweiden bij het zwembad, tuinhuisjes, een barbecueplaats, een fitnessruimte, een sauna, een speelkamer en een bioscoop.

Project omvat faciliteiten zoals; bodemverbetering, geluidsisolatie, waterdichting en warmte-isolatie, generator, waterbooster, waterzuiveraar, dubbele lift, wifi in gemeenschappelijke ruimtes, 24/7 bewaking, conciërge en centraal tv-satellietsysteem.

De appartementen worden opgeleverd met keramische vloeren, verlichtingssystemen, gelakte binnendeuren, stalen buitendeuren, warmte-isolerende aluminium ramen, keuken- en badkamerkasten.


AYT-02852

Ruimten

Kamers2
Slaapkamers1
Badkamers1
Balkons1

Oppervlakken

Leven50 m²
Totaal66 m²
Airconditioning
Balkon
Barbecue
Lift
Satelliet-tv
Sauna
Tennis
Terras
Zwembad
Voorzieningen verzameld door AI.
Fitnesscentrum
Internet

Gazipaşa

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
TypeAppartement
Bouwjaar2024