Huis voor Kopen in Le Cheylard, Frankrijk

Le Cheylard
Huis • 3 kamer(s) • 1 bed. • 79 m² • ref: 1464765
€ 79.000
iad France - Marie Verdera biedt: Charmant dorpshuis in Le Cheylard.
Ontdek dit dorpshuis vol potentieel in Le Cheylard. Met zijn 2 kamers en 1 slaapkamer biedt deze woning een bewoonbare oppervlakte van 79m² verdeeld over 4 verdiepingen. Gebouwd in een oude stijl, heeft het een authentiek karakter en charme die door renovatiewerkzaamheden wordt onthuld.
De leefruimte biedt een prachtige lichtinval en laat uw fantasie de vrije loop om een interieur naar uw evenbeeld te creëren. Een volledige renovatie zal dit pand in zijn oude glorie herstellen en er een gezellige en warme plek van maken om te wonen.
Gelegen in het hart van Le Cheylard, profiteert dit huis van een rustige omgeving en dicht bij de voorzieningen van het dorp. Een ideaal project voor liefhebbers van renovatie en huizen met een uniek karakter. Wacht niet langer om dit juweeltje te bezoeken om naar uw smaak te verbouwen.

Makelaarskosten ten laste van de verkoper. Informatie over het energielabel voor deze woning: ENERGIEKLASSE C-index 155 en KLIMAATKLASSE A-index 4. Informatie over de risico's waaraan deze woning is blootgesteld, is beschikbaar op de website van Géorisques: www.georisques.gouv.fr. Deze onroerend goed advertentie werd geschreven onder de redactionele verantwoordelijkheid van Miss Marie Verdera EI (ID 61500), onafhankelijke makelaar (zonder holdingfondsen), handelsagent van de SAS I@D Frankrijk geregistreerd bij de RSAC van Aubenas onder het nummer 837922392, houder van de onroerend goed canvassing kaart namens het bedrijf I@D France SAS.

Ruimten

Kamers3
Vloeren4
Slaapkamers1

Oppervlakken

Leven79 m²

Le Cheylard

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Energie-efficiëntiegraad
C
155
Milieueffectbeoordeling (CO₂)
A
4