Commerciële appartementen met 2 slaapkamers te koop in Tarsus, Mersin

Tarsus
Bedrijfsgebouwen • 1 kamer(s) • 2 bed. • 115 m² • ref: 33134
€ 110.000

Welkom in de levendige wijk Tarsus, gelegen in de prachtige stad Mersin, Turkije. Bekend om zijn rijke geschiedenis, prachtige landschappen en warme gastvrijheid, biedt Tarsus een perfecte mix van moderne voorzieningen en culturele charme. Deze bruisende wijk is een smeltkroes van diverse culturen, waar oude ruïnes naast hedendaagse architectuur staan en een unieke en boeiende sfeer creëren.

Introductie van onze nieuwe vermelding in Tarsus, Mersin, een prestigieus project op slechts 10 meter afstand van het stadscentrum. Gelegen op slechts 16 kilometer van het dichtstbijzijnde strand en 47 kilometer van de luchthaven, biedt deze toplocatie gemak en bereikbaarheid. Het project telt 14 verdiepingen en bestaat uitsluitend uit 2+1 kantoorappartementen, wat een ideale gelegenheid biedt voor bedrijven om zich in deze bloeiende wijk te vestigen.

Met zijn strategische ligging en goed ontworpen kantoorruimtes biedt dit project een lucratieve kans voor investeerders die stabiele inkomsten willen genereren door verhuur aan bedrijfseigenaren. Bovendien draagt de nabijheid van het winkelcentrum Tarsu bij aan de allure van deze ontwikkeling, die handige winkel- en eetgelegenheden biedt voor zowel bewoners als bezoekers.

Dit project bestaat uit twee blokken en 196 te koop staande kantoren en biedt een breed scala aan opties om aan verschillende zakelijke behoeften te voldoen. Elk 2+1 kantoor beschikt over een ruime bruto oppervlakte van 115 m2, waardoor er voldoende ruimte is voor productiviteit en comfort. Ondanks dat het in de eerste plaats een bedrijfsgericht project is, biedt de ontwikkeling nog steeds essentiële voorzieningen zoals vergaderruimtes en een robuuste internetinfrastructuur, die tegemoetkomen aan de praktische behoeften van moderne bedrijven.

Ervaar de perfecte combinatie van stedelijk wonen en professioneel gemak in dit exclusieve project in Tarsus, Mersin. Of u nu een bedrijfseigenaar bent die op zoek is naar een toplocatie voor uw onderneming of een investeerder die wil profiteren van de bloeiende commerciële scene, dit project biedt ongeëvenaarde kansen op succes en groei.

Ruimten

Kamers1
Slaapkamers2

Oppervlakken

Leven115 m²

Tarsus

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.