Appartement voor Kopen in Porto, Portugal

Porto
Appartement • 4 kamer(s) • 4 bed. • 4 bad. • 265 m² • ref: 36728
€ 1.650.000
Fantastisch duplex appartement met vier slaapkamers in Boavista!

Het appartement bestaat uit een inkomhal, een ruime woonkamer met toegang tot een groot terras, een open ingerichte keuken met wasruimte, een gastenbadkamer en op de bovenste verdieping vier slaapkamers en-suite.

Een uniek project in een topgebied van de stad Porto, een gebouw dat lijkt op de vorm van een diamant, geïnspireerd door zijn schoonheid, zeldzaamheid, zuiverheid en glans.

Luxe privécondominium met conciërge, fitnessruimte en sociale ruimte.

De buitenlijnen lijken op een diamant, terwijl het interieur ons herinnert aan de waarde van wat het kostbaarst is: de plek die we thuis noemen.

Met een prachtige locatie voor degenen die er altijd al hun thuis van hebben gemaakt, voor degenen die ervoor kiezen om er te wonen, te investeren of te verkennen.

Op een paar meter van het gebouw bevinden zich enkele van de meest emblematische hotels van de stad, gevarieerde straatwinkels, goede toegang, openbaar vervoer, scholen en het nieuwe project Metro Bus, dat langs de deur loopt.

Alle appartementen beschikken over parkeerplaatsen, bergingen en balkons, geïnspireerd op 'piramidevormige geometrische modules', waardoor een prachtige gevel ontstaat.

Mis deze kans niet. Wij hebben een team beschikbaar om u de beste ondersteuning te bieden tijdens uw volgende vastgoedinvestering.

Ruimten

Kamers4
Slaapkamers4
Badkamers4

Oppervlakken

Leven265 m²
Intern265 m²
Voorzieningen verzameld door AI.
24/7 conciërge
Fitnesscentrum
Parkeerplaats
Terras

Porto

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Energie-efficiëntiegraad
A