Modern concept bij Herdade da Aroeira

Charneca de Caparica e Sobreda
Vrijstaand huis • 4 kamer(s) • 3 bed. • 4 bad. • 179 m² • ref: 95785e11-6d14-4816-89d6-e2ef590ba9bd
€ 2.275.000

Droomt u van kwaliteit van leven, aan de poorten van Lissabon?

Als u graag een huis wilt hebben met ruimte, modern en comfortabel, dan is deze villa iets voor u. Vind de balans tussen binnen- en buitenleven, verbeter familiebijeenkomsten of met vrienden, waar het u niet aan ruimte zal ontbreken.

Gelegen in Herdade da Aroeira, op de beste locatie, garandeert deze villa van moderne lijnen, gebouwd in 2021, u totaal comfort, ruimte en verfijning.

Beschrijving van de woning:

Gelegen op een perceel grond met een oppervlakte van 1.065m2, met een grote voorzijde op het westen, ruime beglazing naar de tuin, midden in het dennenbos, waar het mogelijk is om te genieten van natuur en rust, heeft deze villa ongeveer 212m2 nuttige oppervlakte, verdeeld over twee verdiepingen.

Op de begane grond vinden we de entree, een brede woonkamer, met een open keuken, met deze divisies toegang tot een buitenveranda, die de binnenruimte naar buiten uitbreidt, met uitzicht op het zwembad en de tuin.

Nog steeds op deze verdieping is er een sociaal toilet en de master suite, met inloopkast en badkamer met douche.

Op de eerste verdieping bevinden zich 2 suites en een kantoorruimte.

Vanuit de villa is er directe toegang tot een wasruimte, garage voor 2 auto's en technische/berging, met ook een complete badkamer om het exterieur te ondersteunen.

Van recente bouw, deze villa heeft thermische isolatie in capoto systeem, aluminium kozijnen met thermische snede, elektrische rolluiken met centrale bediening, hydraulisch vloerverwarmingssysteem met warmtepomp, zonnepanelen voor het verwarmen van sanitair water, voor maximale energie-efficiëntie. Het heeft ook pre-installatie van airconditioning.

De woonkamer heeft een open haard met houtkachel en de keuken is voorzien van Bosch inbouwapparatuur.

Voor extra veiligheid heeft het een video-intercomsysteem, een versterkte deur en een alarmsysteem geïnstalleerd.

De tuin is voorzien van een automatisch irrigatiesysteem.

Het ligt in de zon, in een rustige, doodlopende straat, midden in de Herdade.

Ontdek Herdade da Aroeira!

Met unieke kenmerken, op een prachtige locatie, waar het mogelijk is om in alle rust te wonen, in de goede buurt, dicht bij het strand en met een verfijnde levensstijl.

Herdade da Aroeira, gelegen in een dennenbosgebied, vlakbij het strand, is een omheind wooncomplex met 24-uurs receptie en beveiliging, een winkelgebied met een supermarkt, restaurant, winkels en diensten, een tropisch zwembad en twee 18-holes golfbanen.

De accommodatie nodigt uit tot buitensporten, wandelen en vrije tijd. Het ligt naast het beschermde gebied van de fossiele klif van Costa de Caparica, op slechts 5 km van de stranden.

Op dezelfde afstand vindt u hogescholen, scholen, winkels en diensten.

Het ligt op ongeveer 15 minuten van Costa da Caparica, de universiteitscampus van de Faculteit Wetenschap en Technologie in Monte da Caparica, het ziekenhuis en de stad Almada. Dit alles op slechts 25 km van het centrum van Lissabon.

Klaar om in te trekken?

Het is op deze plek, waar u het gevoel zult hebben dat u permanent op vakantie bent, dat u deze villa klaar vindt om uw gezin te verwelkomen!

Ruimten

Kamers4
Slaapkamers3
Badkamers4
Toiletruimten1

Oppervlakken

Leven179 m²
Kavel1065 m²
Intern238 m²
Balkon
Barbecue
Tuin
Zwembad
Voorzieningen verzameld door AI.
Alarm
Garage
Parkeerplaats

Charneca de Caparica e Sobreda

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Uitzicht op het bos
Energie-efficiëntiegraad
A
ID1196-9156