Karakter en charme in het centrum van Genève

Genève
Duplex • 6 kamer(s) • 197 m² • 2de verdieping • ref: 1295656
€ 3.277.583
Ontdek de ultieme elegantie in deze ongelooflijke doorlopende loft, hartstochtelijk ontworpen om ouderwetse charme en moderniteit perfect te combineren. Dit vastgoedjuweeltje is onlangs gerenoveerd en biedt uitzonderlijke afwerkingen en hoogwaardige materialen, badend in natuurlijk licht gedurende de dag.

Het op maat gemaakte meubilair, de balkenplafond, het plafond van de kathedraal en de stenen muren geven deze duplex een kenmerkende sfeer, synoniem voor prestige en elegantie. De 197,1 m² van deze royale ruimte is verdeeld over twee niveaus, bestaande uit 6 kamers en 3 slaapkamers (of 2 slaapkamers), met de mogelijkheid om een kantoor in te richten volgens uw behoeften. Twee volledige suites, elk met damestoilet en kleedkamer, voegen een vleugje luxe toe aan deze unieke set.

Zodra u door de deur loopt, zullen de ruimte, de helderheid en het uitzonderlijke karakter van deze atypische duplex u onmiddellijk boeien.

Voor uw gemak is er op slechts een steenworp afstand een dubbele parkeerplaats met stopcontact beschikbaar. Ideaal gelegen in de prestigieuze wijk Eaux-Vives, in het hart van Genève, geniet u van een rustige sfeer terwijl u zich in de onmiddellijke nabijheid van het bruisende hypercentrum bevindt, met zijn winkels, parken, scholen en het majestueuze Meer van Genève.

Kies voor een meeslepende ervaring met rondleidingen op afstand of virtuele rondleidingen, beschikbaar op afspraak. Mis de kans niet om in deze uitzonderlijke duplex te wonen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een exclusieve bezichtiging

Ruimten

Kamers6

Oppervlakken

Leven197 m²
Bruikbaar197 m²
Voorzieningen verzameld door AI.
Parkeerplaats

Genève

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
TypeAppartement
Bouwjaar1890
Renovatiejaar2010