Appartement te koop, Reliance House, Liverpool, Verenigd Koninkrijk

Liverpool, 20 Water St
Nieuw appartement • 3 kamer(s) • 1 bed. • 1 bad. • 600 m² • 1de verdieping
€ 151.156

20 Water Street Appartementen - A771

Voor investeringsdoeleinden of eigenaar-bewoners - minimaal 35% aanbetaling vereist

 

20 Water Street, gelegen in het hart van het centrale zakendistrict van Liverpool, is een renovatie van een historisch gebouw, dat weer tot leven is gebracht in de vorm van luxe woonappartementen. De neoklassieke architectuur heeft een grootse gevel in Edwardiaanse stijl van Portland-steen die opvalt in een van de bekendste straten van Liverpool, op slechts 1 minuut lopen van de iconische Royal Liver Buildings.

 

Dit voltooide appartement heeft een prachtig uitzicht en een chique interieur, genietend van een mix van gloednieuwe functies en de originele architectuur. Het licht dat door de schuiframen naar binnen valt, verlicht de aandacht voor detail perfect. De woonruimte is ideaal voor de jonge professionals die werken in het commerciële centrum van Liverpool, de thuisbasis van tal van grote bedrijven, waaronder HM Passport Office en Liverpool City Region Local Enterprise Partnership.

 

Om gratis plattegronden, virtuele rondleiding en beschikbaarheid te ontvangen, belt of registreert u zich hieronder voor een infopakket

 

De ontwikkeling bevindt zich op een statement-adres met een onmiskenbare geschiedenis en verhaal te vertellen. Net om de hoek van het treinstation van Moorfields, is het ook goed verbonden met de rest van de stad.

 

Hoewel dit een geweldige investeringsmogelijkheid is, verwelkomen we ook eigenaar-bewoners om eenheden in deze ontwikkeling te kopen.

 

 

Overzicht van investeringen

 

  • Luxe residentieel appartement
  • Commercieel district van het stadscentrum van Liverpool
  • Verbluffende voltooide renovatie
  • Sterk huurrendement
  • De #1 ontwikkelaar van het VK
  • Minimale huurinkomsten van £ 8,046
  • Prijzen vanaf £ 139.995
  •  

Investeer in een historische locatie in het stadscentrum

 

Het zakendistrict van het stadscentrum van Liverpool is het drukste en meest bloeiende deel van de stad. Het is de thuisbasis van luxe kantoorruimtes van grote bedrijven en wordt overspoeld met slimme jonge professionals en afgestudeerden die een even smaakvolle plek nodig hebben om in de buurt te wonen.

 

Te midden van de dagelijkse bedrijvigheid en handel herinnert de inspirerende architectuur in het hele gebied je aan het historische commerciële centrum dat Liverpool altijd is geweest. Het was een plaats waar de deals werden gesloten, de handel werd gefinancierd en verzekerd, en waar geld werd verdiend.

 

Vandaag de dag is dit nog steeds het geval, aangezien Liverpool wereldwijd belangrijker en rijker wordt. Talrijke regeneratieprojecten die in de hele stad aan de gang zijn, zorgen voor enorme hoeveelheden vermogensgroei die op onroerend goed kunnen worden gerealiseerd, tot 24% in 2024 volgens de laatste voorspellingen.

 

Voor meer informatie bel ons vandaag nog of registreer u hieronder voor een infopakket

Ruimten

Kamers3
Slaapkamers1
Badkamers1
Toiletruimten1
Parkeerplaatsen (binnen)1

Oppervlakken

Leven600 m²
Kavel1050 m²
24/7 conciërge
Afwasmachine
Alarm
Balkon
Beveiliging
Fitnesscentrum
Garage
Gemeubileerd
Intercom
Internet
Lift
Parkeerplaats
Portier
Satelliet-tv
Terras
Tuin
Wasmachine
Zwembad

20 Water St, Liverpool

Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Onbelemmerd weergave op stad
TypeAppartement
Bouwjaar2023
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens