PRACHTIG PROJECT BEDACHT VOOR DIEGENEN DIE OP ZOEK ZIJN NAAR RUST EN RUST OP HET RITME VAN DE GOLVEN VAN DE ZEE

Punta Cana
Nieuw appartement • 2 bed. • 2 bad. • 231.13 m² • ref: 35334
€ 506.486

Dit project komt met een innovatief concept, bedacht voor diegenen die op zoek zijn naar rust en rust op het ritme van de golven van de zee. Met een innovatieve stijl heeft deze woonoase 63 appartementen en 21 penthouses. Het is gelegen in een paradijselijke omgeving, het prestigieuze Cap Cana Marina gebied in de Dominicaanse Republiek. Een bevoorrechte plek, omringd door de mooiste stranden in het Caribisch gebied. Erkend als een golfbestemming van wereldklasse, met twee golfbanen "Punta Espada Golf Course", waarvan de spectaculaire holes langs de kust en turquoise watermeren het een ideale plek maken voor golfers.

GEWELDIGE INVESTERING ALS HUURWONING.

Het kopen van een woning in Punta Cana zorgt voor een uitstekend rendement op de investering, omdat u het kunt huren en inkomsten kunt genereren terwijl u werkt en vervolgens met uw gezin op vakantie terugkeert om los te komen van uw dagelijks leven en te genieten van alle attracties van het gebied.

STRATEGISCHE LIGGING

Het is gelegen in een paradijselijke omgeving, het prestigieuze Cap Cana Marina gebied in de Dominicaanse Republiek. Een bevoorrechte plek, omringd door de mooiste stranden in het Caribisch gebied. Erkend als een golfbestemming van wereldklasse, met twee golfbanen "Punta Espada Golf Course", waarvan de spectaculaire holes langs de kust en turquoise watermeren het een ideale plek maken voor golfers.

WIJ ZIJN ER OM U TE HELPEN

Blue Caribbean Properties is hier voor u om u te helpen bij elke stap van het koopproces. Wij bieden een verscheidenheid aan diensten om ervoor te zorgen dat uw investering het huis van uw dromen wordt.

FINANCIERINGSMOGELIJKHEDEN

Heeft u hulp nodig bij de financiering? Wij kunnen u helpen. Er zijn verschillende opties beschikbaar voor beleggers en huiseigenaren waarvan u zich misschien niet bewust bent. Neem contact met ons op om uw opties te bespreken en de oplossing te vinden die het beste bij u past.

VASTGOEDBEHEER

U heeft uw droomhuis gevonden, nu heeft u iemand nodig om het te beheren terwijl u weg bent. Blue Caribbean Properties werkt samen met de beste vastgoedbeheerders in Punta Cana om ervoor te zorgen dat uw woning optimaal wordt verzorgd en beheerd. Onze property managers staan klaar om u te helpen, ongeacht wat uw behoeften zijn. Van wekelijkse check-ins tot volledig verhuurbeheer en klantenservice, wij hebben u gedekt. Vraag uw agent om meer informatie.

MEUBELPAKKETTEN

Je hebt financiering, je hebt iemand om je huur te beheren, nu heb je gewoon iemand nodig om te helpen met de afwerking. We werken samen met de meest getalenteerde ontwerpers en timmerlieden in de Dominicaanse Republiek om uw ruimte te personaliseren en er een thuis van te maken. Wij bieden een breed scala aan pakketten om aan elke stijl en elk budget te voldoen.

DOMINICAANSE RESIDENTIE

De burgerschapswet in de Dominicaanse Republiek weerspiegelt haar mensen: warm en open. Als u van plan bent om naar de Dominicaanse Republiek te verhuizen of het grootste deel van uw tijd hier door te brengen, moet u sterk overwegen om een verblijfsvergunning aan te vragen. Er zijn veel voordelen die voortvloeien uit het zijn van een inwoner en uw agent kan u aanvullende details verstrekken.

Ruimten

Slaapkamers2
Badkamers2
Parkeerplaatsen (binnen)1

Oppervlakken

Leven231.13 m²
Airconditioning
Beveiliging
Lift
Parkeerplaats
Tennis
Zwembad

Punta Cana

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
ID35334