Huis voor Kopen in Créances, Frankrijk

50710 Créances
Huis • 4 kamer(s) • 2 bed. • 81 m² • ref: 1509170
€ 235.000
iad France - Valentin Poullain biedt: Charmant gerenoveerd stenen huis in Créances, op minder dan 10 minuten van het strand!

Dit prachtige huis combineert de charme van het oude met modern comfort. Ideaal gelegen, het biedt een rustige leefomgeving dicht bij de zee.

Op de begane grond verwelkomt een gezellige leefruimte u met een open woonkamer, een ingerichte en uitgeruste keuken en een ruime eetkamer, ideaal om momenten te delen met familie of vrienden.

Boven ontdek je twee lichte slaapkamers, een moderne doucheruimte en een apart toilet.

Het geheel is genesteld op een uitgestrekt perceel van ongeveer 1889 m2 met een charmante waterput, die een buitenruimte biedt die bevorderlijk is voor ontspanning en openluchtrecreatie. Bovendien profiteert u van een garage die aan het huis is bevestigd.

Makelaarskosten ten laste van de verkoper. Informatie over de energieclassificatie van deze woning: ENERGIEKLASSE D-index 234 en KLIMAATKLASSE B-index 7. Informatie over de risico's waaraan deze woning is blootgesteld, is beschikbaar op de website van Géorisques: www.georisques.gouv.fr. Deze onroerend goed advertentie werd geschreven onder de redactionele verantwoordelijkheid van de heer Valentin Poullain EI (ID 66357), onafhankelijke makelaar (zonder holdingfondsen), handelsagent van de SAS I@D Frankrijk geregistreerd bij de RSAC van Coutances onder het nummer 910140284, houder van de onroerende goederen canvassing kaart namens het bedrijf I@D France SAS.

Ruimten

Kamers4
Vloeren1
Slaapkamers2

Oppervlakken

Leven81 m²
Kavel1889 m²

Créances

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Energie-efficiëntiegraad
D
234
Milieueffectbeoordeling (CO₂)
B
7