Huis voor Kopen in Saint-Honoré-les-Bains, Frankrijk

Saint-Honoré-les-Bains
Huis • 4 kamer(s) • 3 bed. • 81 m² • ref: 1423751
€ 55.000
iad France - Joel Souchal biedt: TE KOOP - Huis van ongeveer 80 vierkante meter te renoveren met veel ontwikkelingsmogelijkheden.

Een te renoveren dorpshuis gelegen in een rustige omgeving. Dit huis biedt een ongelooflijk potentieel voor renovatieliefhebbers. Op de begane grond vindt u een ruime en lichte eetkeuken, ideaal voor familiemaaltijden. Een warme woonkamer met open haard verwelkomt u voor momenten van ontspanning en gezelligheid. Daarnaast is er ook een toiletruimte met douche aanwezig voor uw comfort.
Boven ontdekt u twee comfortabele en lichte slaapkamers, perfect om in alle rust uit te rusten. Aparte toiletten zijn ook aanwezig voor privacy.
De woning heeft ook een in te richten zolder, die de mogelijkheid biedt om de woonruimte naar wens te vergroten.
Naast het hoofdgebouw zijn een garage met een werkplaats en een zolder over de gehele oppervlakte inbegrepen, waardoor u extra ruimte heeft voor uw persoonlijke projecten. Een prachtige wijnkelder staat ook tot uw beschikking. Daarnaast maakt een studio deze set compleet, ideaal voor het ontvangen van gasten of om extra inkomsten te genereren.
Dubbele beglazing is aanwezig in alle kamers van het huis, wat zorgt voor een optimale geluids- en thermische isolatie.
Dit te renoveren huis vertegenwoordigt een geweldige kans voor doe-het-zelvers en investeerders en biedt een opmerkelijk potentieel in een rustige omgeving. Mis deze once-in-a-lifetime kans niet.
Neem zo snel mogelijk contact met mij op voor meer informatie en om een bezichtiging te regelen.

Makelaarskosten ten laste van de verkoper. Energielabel voor deze woning: ENERGIEKLASSE G-index 493 en KLIMAATKLASSE F-index 94. Informatie over de risico's waaraan deze woning is blootgesteld, is beschikbaar op de website van Géorisques: www.georisques.gouv.fr. Deze onroerend goed advertentie werd geschreven onder de redactionele verantwoordelijkheid van de heer Joel Souchal EI (ID 27768), onafhankelijke vastgoedmakelaar (zonder holdingfondsen), handelsagent van de SAS I@D Frankrijk geregistreerd bij de RSAC van Melun onder het nummer 837903277, houder van de onroerend goed canvassing kaart namens het bedrijf I@D France SAS.

Ruimten

Kamers4
Vloeren4
Slaapkamers3

Oppervlakken

Leven81 m²
Kavel128 m²

Saint-Honoré-les-Bains

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
TypeHuis
Bouwjaar1885
Energie-efficiëntiegraad
G
493
Milieueffectbeoordeling (CO₂)
F
94