Eigentijdse Appartementen in Los Altos Torrevieja

Los Altos
Appartement • 4 kamer(s) • 3 bed. • 2 bad. • 75 m² • ref: ALC-00824-33961
€ 350.000
Appartementen met 2 en 3 Slaapkamers en Moderne Inrichting dichtbij Voorzieningen in Los Altos Torrevieja

De moderne appartementen liggen in de wijk Los Altos in Torrevieja, een populair toeristisch centrum en kosmopolitische leefruimte aan de Costa Blanca, Spanje. Los Altos ligt in een kustgebied in de buurt van stranden en de Middellandse Zee. De nabijheid van de zee en het aangename weer is een belangrijk hoogtepunt van het gebied.

Deze ideaal gelegen appartementen te koop in Los Altos, Spanje liggen in de buurt van alledaagse voorzieningen. Er is een korte wandeling naar essentiële diensten in de omgeving. De appartementen liggen op 2,2 km van het Torrevieja ziekenhuis, 5,4 km van het winkelcentrum La Zenia Boulevard, 5,7 km van de 18-holes golfbaan Villamartin en 8 km van het centrum van Torrevieja. Met name de luchthavens van Alicante en Murcia liggen op minder dan 1 uur rijden, waardoor reizen vanuit deze locatie gemakkelijk en toegankelijk is.

De moderne gemeenschap biedt gemeenschappelijke voorzieningen voor de bewoners. Er is een groot gemeenschappelijk zwembad en een toegewezen parkeerplaats op het terrein.

In deze moderne appartementen in Torrevieja zijn er 2 of 3 ruime slaapkamers met inbouwkasten, afhankelijk van het model. Elk appartement heeft een badkamer met een inloopdouche en een en-suite badkamer in de hoofdslaapkamer, met nog een inloopdouche. Er zijn uitgeruste open keukens en eethoeken, samen met grote woonruimtes met grote ramen in Franse stijl.


ALC-00824

Ruimten

Kamers4
Slaapkamers3
Badkamers2
Balkons1

Oppervlakken

Leven75 m²
Totaal75 m²
Airconditioning
Balkon
Satelliet-tv
Terras
Zwembad
Voorzieningen verzameld door AI.
Parkeerplaats

Torrevieja

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
TypeAppartement
Bouwjaar2024
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens