Huis voor Kopen in Altura, Portugal

Altura
Huis • 4 kamer(s) • 4 bed. • 123.92 m² • ref: 18221535-CS-MOR-91555
€ 398.000
Huis in Altura gelegen in de buurt van de gemeentelijke markt.
Huis bestaande uit 3 slaapkamers, 1 volledig uitgeruste keuken, 1 woonkamer met royale ruimte, 1 bijkeuken,
Garage, zonnepanelen met alle mechanismen voor het verwarmen van water in de garage, buitenruimte met de mogelijkheid om 3 auto's te plaatsen, of zelfs een zwembad te maken als je wilt, villa met veel zonlicht en zeer luchtig.
Het heeft 2 verdiepingen, waar de kamers zich op de 1e verdieping bevinden, deze met zeer goede ruimtes.
Boek uw bezoek, wij wachten op u!

Altura, een juweeltje aan de kust genesteld in het hart van de Algarve, waar de zon het blauwe water van de Atlantische Oceaan kust en het gouden zand zich uitstrekt zover het oog reikt. Deze charmante parochie is meer dan een toeristische bestemming; Het is een toevluchtsoord waar de tijd lijkt te vertragen en zorgen verdwijnen met de zeebries.
In de parochie van Altura baden de dagen in zonlicht en worden ze gesust door het geluid van golven die zachtjes op het strand breken. Het is een plek waar gezinnen samenkomen om te genieten van de zee en de zon, waar een glimlach zo overvloedig is als schelpen op het zand.
Tijdens het verkennen van Altura ontdekken we een gastvrije en levendige gemeenschap waar traditie samengaat met moderniteit. De smalle straatjes en kronkelende steegjes nodigen uit tot een ontspannen wandeling, terwijl de cafés en restaurants een verscheidenheid aan lokale smaken bieden die de meest veeleisende fijnproevers in verrukking brengen.
Maar het is op de stranden van Altura dat de ware charme van deze parochie wordt onthuld. Hier nodigen het zachte zand en het kristalheldere water u uit tot momenten van ontspanning en plezier. Het is een paradijs voor zon- en zeeliefhebbers, waar u kunt genieten van watersporten of gewoon in de zon kunt liggen en de zorgen van de wereld kunt laten verdwijnen met het getij.
Moge Altura meer zijn dan alleen een parochie; Moge het een symbool zijn van natuurlijke schoonheid en gastvrijheid van de Algarve. Moge het bezoekers van over de hele wereld blijven verrassen met zijn sereniteit en tijdloze charme. Want in Altura vinden we niet alleen een vakantiebestemming, maar ook een plek om op te laden en onvergetelijke herinneringen aan zee te creëren.

Casas do Sotavento is een prestigieus familiebedrijf dat zich onderscheidt door de hoge kwaliteitsstandaard van zijn producten en projecten. Het bedrijf wordt zowel in Portugal als in het buitenland erkend en heeft als missie zijn klanten, werknemers en investeerders een gemakkelijke en vlotte ervaring te bieden.

Casas do Sotavento's inzet is om alle mensen te behandelen met hetzelfde respect en dezelfde aandacht die we graag zouden willen ontvangen. Dit komt tot uiting in elke stap van het koopproces, van het kiezen van de woning tot de uiteindelijke oplevering. Bovendien hecht het bedrijf veel belang aan het handhaven van een hoog niveau van transparantie en eerlijkheid in al zijn interacties.

Als u op zoek bent naar een betrouwbaar en ervaren bedrijf om u te helpen bij het vinden van de woning van uw dromen, dan is Casas do Sotavento de juiste keuze. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze producten en diensten.
Energielabel: B

Huis in Altura, dicht bij de gemeentelijke markt.
Huis bestaande uit 3 slaapkamers, 1 volledig uitgeruste keuken, 1 woonkamer met royale ruimte, 1 bijkeuken,
Garage, zonnepanelen met het hele mechanisme voor het verwarmen van water in de garage, buitenruimte met de mogelijkheid om 3 voertuigen te plaatsen, of zelfs een zwembad te maken als u wilt, villa met veel zonlicht en zeer luchtig.
Het heeft 2 verdiepingen, waar de slaapkamers zich op de 1e verdieping bevinden, deze met zeer goede ruimtes.
Maak een afspraak voor een bezichtiging, wij zien u graag
Energielabel: B

Ruimten

Kamers4
Slaapkamers4

Oppervlakken

Leven123.92 m²
Voorzieningen verzameld door AI.
Garage

Altura

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens