Onroerend goed: te koop in Sheffield Beach Ballito

Ballitoville
Vastgoed • 7 bed. • 5 bad. • ref: 3482926
€ 395.556
Iconische noordkust Adembenemende uitzichten
Gelegen op een topadres in Sheffield Beach, biedt dit lichte, open huis voldoende ruimte voor die prachtige familiegelegenheden en het genieten van festiviteiten met vrienden. De hele woonkamer en keuken, inclusief een ingebouwde pub, komen allemaal uit op het enorme balkon met een adembenemend uitzicht. Ideaal om te ontspannen en buiten te dineren.
De keuken is een genot en biedt een grote Caesar stenen ontbijtbar met een gaskookplaat en een Teppanaki Grill. De keuken beschikt over een oven op ooghoogte, ingebouwde magnetron, ruimte voor een dubbeldeurs koelkast, soft close lades, voorbereidingskom, voorraadkast, aparte bijkeuken en wasruimte. Een mooie kast en mooie houten afwerkingen dragen bij aan de charme.
De overdekte patio, het door zonne-energie verwarmde zwembad en de ingebouwde braai zijn beschermd tegen de wind en zorgen voor entertainment op zijn best. Op deze verdieping bevindt zich een badkamer met douche, toilet en wastafel.
Op de bovenste verdieping bevinden zich 5 slaapkamers (hoofdbadkamer ensuite), terwijl de andere 4 slaapkamers 2 gastenbadkamers delen. Vier van de slaapkamers komen uit op een ander ruim balkon met een prachtig uitzicht. Als klap op de vuurpijl is er een apart huisje met 1 slaapkamer en nog een flatlet dat aan het huis is bevestigd met een aparte ingang.
Deze veelzijdige woning kan worden gebruikt als een groot familiehuis, voor uitgebreide familie of een luxueus gastenverblijf. Extra functies zijn onder meer een dubbele autogarage, winkelruimte, een overdekte carport, 5 KW zonnestelsel, zonnegeiser, waterback-upsysteem, glasvezel en is volledig gealarmeerd.

Ruimten

Slaapkamers7
Badkamers5
Voorzieningen verzameld door AI.
Alarm
Balkon
Barbecue
Internet
Terras

Ballitoville

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Panoramisch weergave op zee