Huis voor Kopen in Aigurande, Frankrijk

Aigurande
Huis • 5 kamer(s) • 4 bed. • 97 m² • ref: 1511631
€ 102.000
iad France - Hervé Bude biedt: Op zoek naar een huis met potentieel om aan te passen aan uw smaak, met een gelijkvloers leven en een groot perceel om te genieten van de omringende natuur?

Ontdek alle voordelen van dit huis om op te frissen!

Het huis heeft een praktische indeling met alle hoofdkamers op de begane grond, waardoor gelijkvloers wonen voor comfort en bruikbaarheid.

Op de begane grond vindt u een functionele keuken, een praktische bijkeuken, een gezellige eetkamer, twee slaapkamers, een badkamer en een toilet.

Boven zijn twee extra slaapkamers voor intieme ruimtes voor familie of gasten.

Hoewel de openingen met dubbele beglazing een duidelijk voordeel zijn, is er enige opfrisbeurt te verwachten om het interieur te moderniseren en een persoonlijk tintje te geven.

Het pand is verfraaid met twee garages, voor een handige parkeerplaats voor uw voertuigen of voor extra opslag.

Een groot perceel van 2260 m² biedt vele mogelijkheden om een pleziertuin, een moestuin of voor een ander buitenlandschapsproject te creëren volgens uw wensen.

Mis deze unieke kans niet om eigenaar te worden van een huis met potentieel, met gelijkvloers wonen en een groot stuk grond om van de natuur te genieten.

Of u nu op zoek bent naar een hoofdverblijfplaats, een tweede huis of een investeringsproject, deze woning heeft een goed vastgoedpotentieel.

Neem vandaag nog contact met ons op om een bezichtiging te regelen en het volledige potentieel van dit huis te ontdekken om op te frissen.

Bezoeken zijn 7 dagen per week mogelijk.

Makelaarskosten ten laste van de verkoper. Informatie over de energieclassificatie van deze woning: ENERGIEKLASSE G-index 435 en KLIMAATKLASSE D-index 38. Informatie over de risico's waaraan deze woning is blootgesteld, is beschikbaar op de website van Géorisques: www.georisques.gouv.fr. Deze onroerend goed advertentie werd geschreven onder de redactionele verantwoordelijkheid van de heer Hervé Bude EI (ID 81170), onafhankelijke vastgoedmakelaar (zonder holdingfondsen), handelsagent van de SAS I@D Frankrijk geregistreerd bij de RSAC van CHATEAUROUX onder het nummer 521217869, houder van de onroerend goed canvassing kaart namens het bedrijf I@D France SAS.

Ruimten

Kamers5
Vloeren2
Slaapkamers4

Oppervlakken

Leven97 m²
Kavel2260 m²
Voorzieningen verzameld door AI.
Garage

Aigurande

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Energie-efficiëntiegraad
G
435
Milieueffectbeoordeling (CO₂)
D
38