PRACHTIGE APPARTEMENTEN TE KOOP - DICHT BIJ HET STRAND - 1 EN 2 SLAAPKAMERS - STRATEGISCHE LOCATIE

Punta Cana, MHMM+5VG, C. Residencial Los Corales, Punta Cana 23000, Dominican Republic
Nieuw appartement • 1 bed. • 1 bad. • 57.63 m² • ref: 1485-1
€ 179.508

Het is een woonwijk die bestaat uit appartementen met 1 en 2 slaapkamers, met voorzieningen op de vijfde verdieping met uitzicht op de zee.

FACILITEITEN:

+ Dicht bij het strand

+ Parkeerplaats

+ Restauratie

+ Dak

+ Zwembad

GEWELDIGE INVESTERING ALS HUURWONING.

Het kopen van een woning in Punta Cana zorgt voor een uitstekend rendement op uw investering, aangezien u het kunt huren en inkomsten kunt genereren terwijl u werkt en vervolgens met uw gezin op vakantie kunt terugkeren om los te komen van uw dagelijkse leven en te genieten van alle attracties van de omgeving. Laat uw ONAFHANKELIJKE VAKANTIEVILLA'S zichzelf terugbetalen!

STRATEGISCHE LIGGING

Dit project ligt op slechts enkele minuten van de mooiste stranden met turquoise wateren in het Caribisch gebied.

WIJ ZIJN ER OM U TE HELPEN

Blue Caribbean Properties staat voor u klaar om u bij te staan bij elke stap van het koopproces. Wij bieden een verscheidenheid aan diensten om ervoor te zorgen dat uw investering het huis van uw dromen wordt.

FINANCIERINGSMOGELIJKHEDEN

Heeft u hulp nodig bij de financiering? Wij kunnen u helpen. Er zijn verschillende opties beschikbaar voor investeerders en huiseigenaren waarvan u zich misschien niet bewust bent. Neem contact met ons op om uw mogelijkheden te bespreken

en vind de oplossing die het beste bij u past.

VASTGOEDBEHEER

Je hebt je droomhuis gevonden, nu heb je iemand nodig om het te beheren terwijl je weg bent. Blue Caribbean Properties werkt samen met de beste vastgoedbeheerders in Punta Cana om ervoor te zorgen dat uw eigendom optimaal wordt verzorgd en beheerd. Onze vastgoedbeheerders staan klaar om u te helpen, wat uw behoeften ook zijn. Van wekelijkse check-ins tot volledig verhuurbeheer en klantenservice, wij staan voor u klaar. Vraag uw agent om meer informatie.

MEUBEL PAKKETTEN

Je hebt financiering, je hebt iemand om je verhuur te beheren, nu heb je alleen nog iemand nodig om te helpen met de afwerking. We werken samen met de meest getalenteerde ontwerpers en timmerlieden in de Dominicaanse Republiek om uw ruimte te personaliseren en er een thuis van te maken. We bieden een breed scala aan pakketten om aan elke stijl en elk budget te voldoen.

DOMINICAANSE RESIDENTIE

De burgerschapswet in de Dominicaanse Republiek weerspiegelt de mensen: warm en open. Als u van plan bent naar de Dominicaanse Republiek te verhuizen of het grootste deel van uw tijd hier door te brengen, moet u sterk overwegen om een verblijfsvergunning aan te vragen. Er zijn veel voordelen verbonden aan het zijn van een ingezetene en uw makelaar kan u aanvullende details geven.

Ruimten

Slaapkamers1
Badkamers1
Parkeerplaatsen (binnen)1

Oppervlakken

Leven57.63 m²
Beveiliging
Parkeerplaats
Zwembad

MHMM+5VG, C. Residencial Los Corales, Punta Cana 23000, Dominican Republic, Punta Cana

ID1485-1