Huis voor Kopen in La Manga del Mar Menor, Spanje

La Manga del Mar Menor
Villa • 5 kamer(s) • 5 bed. • 2 bad. • 111 m² • ref: LMMV2193/7099
€ 297.000
Dit prachtige herenhuis met 5 slaapkamers aan het strand zal je de adem benemen met zijn geweldige uitzichten! Stelt u zich eens voor dat u elke ochtend wakker wordt en vanuit het comfort van uw huis naar de zee kunt kijken. Het geluid van de golven die zachtjes op de kust beuken, zal u omhullen in een sfeer van vrede en rust.

Elke kamer in dit huis is zorgvuldig ingericht om u maximaal comfort en luxe te bieden. De grote ramen zorgen ervoor dat natuurlijk licht elke hoek overspoelt, waardoor een warme en gastvrije sfeer ontstaat. De woonkamer is de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van het prachtige uitzicht vanaf het terras.

Stelt u zich eens voor dat u buiten kunt dineren op uw eigen terras, terwijl het geluid van de zee op de achtergrond een magische sfeer creëert. Dit huis is de ideale plek om onvergetelijke momenten te beleven met uw dierbaren en herinneringen te creëren die voor altijd zullen duren.

Mis deze ongelooflijke kans niet om een uniek pand te verwerven in een bevoorrechte enclave. Kom naar dit herenhuis aan het strand en word verliefd op zijn charme en schoonheid! We verzekeren je dat je er geen spijt van zult krijgen!

Zeer goede omgeving, zeer goede oriëntatie met dwarsventilatie en de Middellandse Zee aan de voorkant.

Ruimten

Kamers5
Slaapkamers5
Badkamers2

Oppervlakken

Leven111 m²
Airconditioning
Balkon
Gemeubileerd
Terras
Zwembad

La Manga del Mar Menor

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Panoramisch weergave op zee
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens