Grijp de kans van je leven: Luxueuze vrijstaande villa met 7,5 kamers in Bulle

Bulle, Chemin de la Grande-Gîte 34
Huis • 7.5 kamer(s) • 6 bed. • 3 bad. • 310 m² • ref: 2024-18
€ 2.140.990
Ontdek exclusief bij Murith immobilier de essentie van luxe en verfijning in deze weelderige vrijstaande villa met 7,5 kamers, een uitzonderlijke residentie genesteld in het hart van een gewilde wijk van Bulle.

Deze woning biedt een perfecte harmonie tussen tijdloze elegantie en modern comfort en nodigt u uit om een onvergelijkbare woonervaring te beleven, dicht bij gerenommeerde scholen, het bruisende stadscentrum en snelwegen.

Onderscheidende kenmerken:

Grandeur en onderscheiding: Gebouwd op een royaal perceel van 1025 m², belichaamt deze villa de kunst van het leven met zijn royale ruimtes en hoogwaardige afwerkingen. Met een bewoonbare oppervlakte van ongeveer 310 m², met een kelder en een ondergrondse garage, biedt deze residentie een totale oppervlakte van 460 m², waar elk detail getuigt van een streven naar uitmuntendheid.

Benedenverdieping:

De majestueuze entree begroet u elegant en onthult een ruime hal met een ingebouwde inloopkast. Een polyvalente slaapkamer of kantoor, evenals een luxueus ingerichte doucheruimte, vervolledigen deze ontvangstruimte. De grote, lichte woonkamer komt uit op een zonnig terras, terwijl de volledig uitgeruste keuken een ideale setting biedt voor heerlijke maaltijden, met bevoorrechte toegang tot een tweede terras. Een slimme commissaris maakt deze gemoedelijke sfeer compleet.

1e verdieping:

Boven wachten vijf ruime slaapkamers op u, waaronder een weelderige master suite met eigen damestoilet, kleedkamer en balkon met een adembenemend uitzicht op de omgeving. Een luxe badkamer, uitgerust met een douche, bad, toilet en wastafels, maakt deze ruimte gewijd aan welzijn compleet.

Kelder:

De kelder onthult een exclusieve ontspanningsruimte, met een jacuzzi die uitnodigt om te ontspannen. Een tankruimte, een technische ruimte, een elegante wijnkelder, een polyvalente ruimte met een prachtige biljarttafel, een functionele wasruimte en een ruime garage voor twee auto's met elektrische deuren maken deze uitzonderlijke residentie compleet.

Extern:

De buitenkant van deze woning nodigt u uit om ten volle te profiteren van de omringende rust, met ongeveer 6 parkeerplaatsen, verschillende terrassen voor momenten van gezelligheid in de open lucht, een onberispelijk onderhouden aangelegde tuin en een groot balkon met een panoramisch uitzicht op de majestueuze Moléson en de stad Bulle.

Een onvergelijkbare manier van leven:

Deze villa belichaamt uitmuntendheid en levensstijl op zijn best en biedt een idyllische omgeving om een gezin te stichten en herinneringen te creëren die een leven lang meegaan. Genesteld in een regio die wordt gewaardeerd om zijn uitzonderlijke levenskwaliteit, belooft deze residentie u een dagelijks leven vol comfort en elegantie.

Neem vandaag nog contact met ons op:

Mis de kans niet om van deze villa uw thuis te maken. Neem nu contact met ons op voor meer informatie en om een bezoek in te plannen, afhankelijk van uw beschikbaarheid. Laat u verleiden door het prestige en de tijdloze charme van dit uitzonderlijke adres in Bulle.

Ruimten

Kamers7.5
Slaapkamers6
Badkamers3
Balkons1
Parkeerplaatsen (buiten)1

Oppervlakken

Leven310 m²
Bruikbaar460 m²
Totaal1025 m²
Balkon

Chemin de la Grande-Gîte 34, Bulle

Winkels
Uitzicht op de bergen
Uitzicht op de stad
TypeHuis
Bouwjaar1997