Chique Appartementen met Zeezicht in Alanya Kargıcak

Kargıcak
Appartement • 3 kamer(s) • 2 bed. • 2 bad. • 74 m² • ref: AYT-02736-20986
€ 325.000
Luxe Appartementen Dicht bij de Zee en Voorzieningen in Alanya

Alanya, omgeven door palmbomen, sinaasappelboomgaarden en unieke stranden, is een sociaal-cultureel ontwikkelde wijk. Gloednieuwe appartementen met zeezicht zijn gelegen aan de hoofdweg in Kargıcak.

Alanya appartementen te koop zijn gelegen op loopafstand van de zee en voorzieningen, 200 m van het strand, 1,2 km van de gemeente Kargıcak, 14 km van het centrum van Alanya, 25 km van de luchthaven Gazipaşa en 130 km van de luchthaven van Antalya.

Het project is gebouwd op een terrein van 3165 m² en bestaat uit twee blokken. Het project omvat aangelegde ruimtes, een gemeenschappelijke tuin, binnen- en buitenzwembad, kinderspeelplaats, fitnessruimte, sauna, Turks bad, stoombad, parkeerplaats, 24/7 bewaking en beveiligingscamera's, conciërge en lift.

De appartementen met afbetalings- en investeringsmogelijkheden zijn voorzien van douchecabine, satelliet tv, keramische vloeren, plafondvloer, led verlichting, gelakte binnendeuren, stalen buitendeur, badkamer- en keukenkasten, elektrische en waterinstallaties, centraal satellietsysteem en airconditioning infrastructuur. Verwarming in de appartementen wordt verzorgd door airconditioning.


AYT-02736

Ruimten

Kamers3
Slaapkamers2
Badkamers2
Balkons2

Oppervlakken

Leven74 m²
Totaal85 m²
Airconditioning
Balkon
Lift
Satelliet-tv
Sauna
Terras
Zwembad
Voorzieningen verzameld door AI.
Fitnesscentrum
Parkeerplaats
Tuin

Kargıcak

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Panoramisch weergave op zee
TypeAppartement
Bouwjaar2024