Appartementen in een Complex midden in de Natuur in Alanya

Alanya
Appartement • 4 kamer(s) • 3 bed. • 2 bad. • 105 m² • ref: AYT-02402-12318
€ 270.000
Zeezicht Appartementen in Complex in Alanya Oba

Appartementen te koop zijn gelegen op een gemonteerde locatie in de wijk Oba in Alanya. Project heeft ruime woonruimtes, aparte keukens en een grote verscheidenheid aan sociale activiteiten om uw comfort en levensstandaard te betoveren. Alanya is de regio met de hoogste concentratie staatsinvesteringen. De regio wint aan waarde met de nieuw aangelegde hoofdweg, het Alanya Onderwijs- en Onderzoeksziekenhuis, het Alanyaspor Stadion en winkelcentra.

Alanya appartementen te koop zijn gelegen op loopafstand van de dagelijkse en sociale voorzieningen, 2,2 km van Alanya Education and Research Hospital, 3 km van Vatan Computer, Metro Gross Market, Alanyum Mall, zee en het strand, 6 km van het centrum van Alanya.

Het project omvat; binnen- en buitenzwembad, fitnesscentrum, sauna, stoombad, zoutkamer, inloopkoeler, kinderspeelplaatsen binnen en buiten, basketbal-, volleybal- en tennisbanen, barbecue- en tuinhuisjes, bar bij het zwembad, speelkamer, lobby met tv, generator, parkeerplaats, beveiligingscamerasysteem, beveiliging, schaakgedeelte en openluchtfitnessruimte.

De appartementen worden opgeleverd met stalen deur, pvc ramen, balkondeuren, keukenset en aanrecht, lichtnet en spotjes, badkamer met sanitair en douchecabine.


AYT-02402

Ruimten

Kamers4
Slaapkamers3
Badkamers2
Balkons2

Oppervlakken

Leven105 m²
Totaal125 m²
Balkon
Barbecue
Lift
Satelliet-tv
Sauna
Tennis
Terras
Zwembad
Voorzieningen verzameld door AI.
Fitnesscentrum
Parkeerplaats

Alanya

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Onbelemmerd weergave op zee
TypeAppartement
Bouwjaar2023