Huis voor Kopen in Longchamp, Frankrijk

Longchamp
Huis • 6 kamer(s) • 120 m² • ref: 1359890
€ 59.000
iad France - Nadège COLNE biedt: EXCLUSIEF op de vrij populaire stad Longchamp, ideaal gelegen op slechts 4 minuten van de snelweg RN57 (Nancy / Remiremont) en commerciële gebieden (alle voorzieningen), bied ik u deze enorme boerderij aan om volledig te renoveren. In dit aangename dorp waar het leven goed is, kom en ontdek dit huis uit de jaren 1840 van ongeveer 150 m2 op de grond met schuur, kelder + evenveel oppervlakte op de eerste verdieping, met zolders waardoor u zich zeer mooie en meerdere projecten kunt voorstellen! (appartementen, vrije beroepen, huizen met bijgebouwen, enz.).
Gebouwd op een vlak en zonnig perceel van ongeveer 476 m2, zal dit volledig te renoveren gebouw doe-het-zelvers, ambachtslieden en/of investeerders bekoren. Er konden drie prachtige appartementen worden gemaakt met een grote garage en bijgebouw.
Onroerend goed dat niet onderworpen is aan de DPE.
Recente collectieve sanering.
Zeer groot potentieel.
Om zonder vertraging te bezoeken! Contact.

Makelaarskosten ten laste van de verkoper. Energieweergave-informatie over deze eigenschap: DPE NS-index en GHG NS-index. Informatie over de risico's waaraan deze woning is blootgesteld, is beschikbaar op de website van Géorisques: www.georisques.gouv.fr. Deze onroerend goed advertentie is geschreven onder de redactionele verantwoordelijkheid van Miss Nadège COLNE EI (ID 29146), onafhankelijke makelaar (zonder holdingfondsen), handelsagent van de SAS I@D Frankrijk geregistreerd bij de RSAC van Epinal onder het nummer 838028033, houder van de onroerend goed canvassing kaart namens het bedrijf I@D France SAS.

Ruimten

Kamers6
Vloeren1

Oppervlakken

Leven120 m²
Kavel476 m²

Longchamp

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
TypeHuis
Bouwjaar1840
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens