Huis voor Kopen in Kozje, Slovenië

Kozje
Vakantiehuisje • 3 kamer(s) • 2 bed. • 1 bad. • 110 m² • ref: 490291003-17
€ 90.000

"Stop en ontdek een magisch klein huis in het hart van de regio Kozjansko. Dit charmante huis, omgeven door ongerepte natuur, is perfect voor liefhebbers van een actieve levensstijl, gastvrije gezinnen of rustzoekers in de omhelzing van de natuur."

EIGENSCHAPPEN VAN DE WONING:


  • Het huis in de Drensky Reber is in 2007 gebouwd als vervangende constructie in het gebied waar eerder het economische gebouw uit de vroege jaren 80 van de vorige eeuw stond.
  • Het werd gebouwd op basis van een geldige bouwvergunning als een commercieel-residentieel gebouw, wat mogelijkheden biedt voor verschillende bedrijfsactiviteiten van de nieuwe eigenaar, zoals kantoren, dienstverlenende activiteiten, handel, enz.
  • Het huis meet 11 x 11 meter, met 110 m2 netto vloeroppervlak, waarvan 55 m2 gebruiksoppervlakte.
  • Momenteel is het alleen op de begane grond gebouwd, maar er is een mogelijkheid tot extra gebruik door een mansarde van dezelfde kwadratuur te plaatsen.
  • De oriëntatie van het huis is noord-zuid en biedt de hele dag een zonnige locatie, met een prachtig uitzicht op de wijk Virštanj en Donačka gora vanaf het terras.
  • Het is geschikt voor mensen die van zelfzorg houden; Het perceel voor het huis zal in overleg worden uitgezet en de eigenaar verbindt zich ertoe het perceel te omsluiten, er is ook de mogelijkheid om een extra veld, tuin te kopen.
  • Het huis heeft een uniek karakter, met een prachtig mozaïek aan de zijkant van het huis, dat een oriëntatie heeft op het westen, wat het een bijzonder karakter en bescherming tegen weersinvloeden geeft.
  • Verwarming is mogelijk op vaste brandstoffen of gas, waarbij de stookkosten extreem laag zijn, omdat het huis kwalitatief gebouwd en energiebesparend is.


De winkel bevindt zich in Lesiški op 3 km of 5 minuten rijden, Podčetrtek op 7 km of 10 minuten rijden
De school en kleuterschool bevinden zich in Lesično. Kinderen hebben vervoer naar de school geregeld, want zij worden dagelijks opgehaald door een schoolbusje in de directe omgeving.


PLAATS:
Kozjansko, dat de afgelopen jaren is ontwaakt uit zijn economische gevoelloosheid, trekt nu aan met zijn oeruiterlijk, rijk cultureel erfgoed en ongerepte natuur als bestemming voor toerisme en leven. Het biedt een buitengewone diversiteit aan natuurlijke en culturele attracties. Het oostelijke deel van de regio staat bekend om zijn wijngaarden, die behoren tot het wijnbouwgebied Šmarje - Virštanj, terwijl het westelijke deel overwegend bebost is. Een grote bijzonderheid van Kozjansko is het regionale park, het eerste en grootste in Slovenië, dat zich uitstrekt over 19.600 hectare en zich uitstrekt over verschillende gemeenten.

Bezienswaardig. Voor meer informatie kunt u contact met mij opnemen op 041/713-063, Kristjan

Ruimten

Kamers3
Vloeren2
Slaapkamers2
Badkamers1
Toiletruimten1
Appartementen1

Oppervlakken

Leven110 m²
Kavel475 m²
Totaal110 m²
Gemeubileerd
Voorzieningen verzameld door AI.
Terras

Kozje

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Uitzicht op het platteland
TypeHuis
Bouwjaar2007
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens