3 Slaapkamers - Villa - Murcia - Te Koop

Santa Rosalía, Santa Rosalia Lake And Life Resort
Vastgoed • 3 kamer(s) • 3 bed. • 5 bad. • 365 m² • ref: 658660
€ 1.222.208

WELKOM presenteert 15 exclusieve villa's met uitzicht op het meer, op percelen variërend van 300m2 tot 500m2, met een bebouwde oppervlakte van 182m2 op twee niveaus plus een kelder van 183m2. Deze woningen bieden 3 volledige slaapkamers, 3 volledige badkamers en 2 toiletten. De prijs is inclusief:
• Zwembad van 37m2 op de begane grond
• Solarium van 58m2 met een ongelooflijk zwembad van 21m2 op het solarium
• Airconditioning inbegrepen
• Vloerverwarming inbegrepen
• Een selectie van witgoed inbegrepen
• Vooraf geïnstalleerde lift
Santa Rosalia Lake and Life Resort is een nieuw omheind resort met een ruim aanbod aan nieuwe villa's en appartementen. Perfect gelegen op een steenworp afstand van het Mar Menor Golf Resort en een korte rit naar de zandstranden en warm water van de Mar Menor.
Het hart van Santa Rosalia Life is de 124.000m2 ruimte om van het buitenleven te genieten. Het is een unieke plek om thuis te noemen, met 24-uurs beveiliging voor gemoedsrust wanneer u niet thuis bent.
In het centrum van het Santa Rosalia Life Resort vindt u "La Reserva", een enorm tuin verdeeld in verschillende gebieden met attracties waar bewoners kunnen ontspannen en tijd kunnen doorbrengen met familie en vrienden in de parken en recreatiegebieden. Het hele resort heeft aangelegde tuinen met mediterrane planten. Het resort heeft meer dan 5 km aan paden en routes om te rennen en te fietsen. Bovendien is er een onafhankelijk winkelgebied net buiten het terrein met directe toegang vanaf de weg en vanuit het complex zelf.
In het midden van het resort vindt u "Het Meer", dat meer dan 16.000m2 aan sprankelend water beslaat en het grootste door mensen gemaakte meer van Europa is. Het juweel van La Reserva, de ideale plek om te ontspannen in de zon, af te koelen in het kristalheldere water, wat oefening te krijgen, of de dag door te brengen met familie en vrienden. Het meer is verdeeld in gebieden zodat u kunt genieten van sporten of rustig zwemmen zonder zorgen. Ontspan op een van de 3 stranden die Santa Rosalia biedt, met poederachtig wit zand en het verfrissende koele water van het meer, zult u zich voelen alsof u in het paradijs bent!
De Beachclub biedt spectaculair uitzicht over het meer en leidt rechtstreeks naar het strand, met zijn chill-out terras en speel- en ontspanningsruimtes voor kinderen en volwassenen, is het de perfecte plek om iets te eten of te drinken met familie en vrienden.
Hier zijn slechts enkele van de activiteiten die u kunt ondernemen in dit ongelooflijke resort:
Stand-up paddelen vanaf het strand op het westen
Beachvolleybal spelen
Yoga beoefenen in La Reserva
Avonturengolf of discgolf spelen
De kinderen meenemen naar een van de vele kinderspeelplaatsen
Uw favoriete sporten beoefenen op een van de vele sportvelden
Om het af te maken, ligt het resort tussen de gemeenten Torre Pacheco en Los Alcázares. Het maakt deel uit van de beroemde Costa Cálida met 250 km kustlijn verdeeld tussen twee zeeën en de Mar Menor. U vindt er prachtige stranden en baaien met warm zand en kristalhelder water. Een prachtig gebied met gemiddelde temperaturen van 18 graden gedurende het hele jaar.

Ruimten

Kamers3
Slaapkamers3
Badkamers5

Oppervlakken

Leven365 m²
Kavel500 m²
Lift
Voorzieningen verzameld door AI.
Airconditioning
Zwembad

Santa Rosalia Lake And Life Resort, Santa Rosalía

Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Panoramisch weergave op meer
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens