Chique Appartementen in Malaga Torre del Mar met Grote Terrassen

Torre del Mar
Appartement • 3 kamer(s) • 2 bed. • 2 bad. • 97 m² • ref: AGP-00756-28399
€ 224.950
Appartementen in Malaga Torre del Mar in een nieuw gerenoveerd modern complex

De appartementen met 3 slaapkamers bevinden zich in Torre del Mar, een bekende plaats aan de Costa del Sol. Het gebied staat bekend als Axarquia en is verbonden met Velez-Malaga. Torre del Mar trekt het hele jaar door bezoekers met zijn perfecte weersomstandigheden, schone stranden en rustige vakantiesfeer die het biedt. De stad heeft de perfecte wandelroute om je avonden rennend aan zee door te brengen of om heerlijk te picknicken.

Appartementen te koop in Torre del Mar zijn geschikt voor een mediterrane stad en liggen op korte afstand van belangrijke steden als Nerja en Malaga. Terwijl Nerja slechts 22 minuten rijden is met de auto, ligt Malaga op 33 km van de stad. De flats liggen ook dicht bij allerlei voorzieningen zoals het stadscentrum, ziekenhuizen, scholen, winkelmogelijkheden, supermarkten, parken, sportscholen, benzinestations en apotheken.

De appartementen bevinden zich in een complex dat smaakvol is ontworpen met moderne technieken. Het complex met een enkele eenheid en 4 verdiepingen biedt een aangelegde tuin samen met een chroline zwembad. Elke flat in het complex heeft een parkeerplaats en berging die bij de prijs zijn inbegrepen.

De appartementen zijn voorzien van ingebouwde kasten in alle kamers en granieten werkbladen.


AGP-00756

Ruimten

Kamers3
Slaapkamers2
Badkamers2
Balkons1

Oppervlakken

Leven97 m²
Totaal97 m²
Airconditioning
Balkon
Barbecue
Lift
Satelliet-tv
Terras
Zwembad
Voorzieningen verzameld door AI.
Parkeerplaats

Torre del Mar

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
TypeAppartement
Bouwjaar2026
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens