Appartementen in Dubai Afbetalingsplan van 36 Maanden

Business Bay
Appartement • 3 kamer(s) • 2 bed. • 3 bad. • 90 m² • 39de verdieping • ref: DXB-00087-35992
€ 652.378
Prachtig Uitzicht en Unieke Design Appartementen in de Safa Two Tower in Dubai

Safa Two ligt tegenover Safa One in Business Bay, Dubai. Safa Two biedt een prachtig uitzicht aan haar bewoners, zoals; Burj Al Arab, de Wereldeilanden en Palm Jumeirah. Dankzij de gunstige ligging biedt Safa Two gemakkelijke toegang tot de belangrijkste punten van de stad. Bewoners kunnen gemakkelijk winkelcentra, restaurants en uitgaansgelegenheden bereiken die zich op korte afstand bevinden. Bovendien is het dankzij de ligging ook gemakkelijk om zakencentra en andere voorzieningen van de stad te bereiken.

Appartementen te koop in Business Bay, Dubai liggen op 5 minuten van het dichtstbijzijnde metrostation, 7 minuten van Burj Khalifa, 16 minuten van Palm Islands en 20 minuten van Dubai International Airport. Het grootste groene gebied van de regio ligt tegenover het Safa Park.

Safa Two, gelegen nabij Business Bay, harmoniseert modern design, hoogwaardige materialen in appartementen en chique designinterieurs met uw levensstijl. Daarnaast biedt het project een zwembad, een fitnessruimte, een spa en beveiligingsdiensten. De Safa Two-toren heeft een overloopzwembad op de top waardoor u het gevoel krijgt dat u door de lucht loopt. Het project omvat ontwerpen van het Zwitserse juwelenmerk Grisogono, die luxe interieurplekken bieden. Het tropische bos dat zich op de top zal bevinden, geeft u een ruime en groene omgeving.

Bovenverdieping van Safa Town uitgerust met avant-gardistische kenmerken. Op de bovenste verdiepingen vindt u een luxe spa, een privéclub, restaurants, privézwembaden en fitnesscentra. Deze faciliteiten zijn ontworpen voor een exclusief leven voor de bewoners. Safa Two is een ideale plek voor wie in Dubai wil wonen. Met zijn adembenemende uitzichten, centrale ligging en luxe levensmogelijkheden biedt het een unieke levenservaring.


DXB-00087

Ruimten

Kamers3
Slaapkamers2
Badkamers3
Balkons1

Oppervlakken

Leven90 m²
Totaal108 m²
Airconditioning
Balkon
Lift
Sauna
Terras
Zwembad
Voorzieningen verzameld door AI.
Fitnesscentrum

Dubai

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Uitzicht op de stad
TypeAppartement
Bouwjaar2027