Prijsverlaging! Mooi Kavel Te Koop In Palmira, Boquete

Palmira, Chiriquí
Bouwgrond
€ 54.790

Ontdek de perfecte mix van betaalbaarheid en natuurlijke schoonheid met ons nieuwste aanbod: een rustige woning gelegen op slechts enkele minuten van het bruisende hart van Boquete. Genesteld in het serene Palmira-gebied, is dit land te koop een juweeltje dat wacht om ontdekt te worden.

Nabijheid van Boquete Downtown: Op slechts 12 minuten rijden biedt deze woning de ideale balans tussen rustig landelijk leven en gemakkelijke toegang tot de charmante stadsvoorzieningen van Boquete.
Rustige omgeving: Gelegen in een mooie, landelijke omgeving, biedt het een rustig toevluchtsoord van de drukte van het stadsleven.
Toegang tot de weg: Gemakkelijk bereikbaar via een onverharde weg, op slechts 250 meter van de verharde hoofdweg.

Prachtige natuurlijke omgeving: De kavel is gehuld in een weelderige, natuurlijke omgeving en biedt een dagelijks panorama van de adembenemende landschappen van Panama.
Rijke bodem en flora: Met een rijke bodem is het pand een toevluchtsoord voor tuinliefhebbers en natuurliefhebbers. Schaduwbomen sieren het gebied, met vruchtdragende guanabana-, citroen- en sinaasappelbomen.
Topografie: Het land is relatief vlak, waardoor het een ideaal canvas is voor het bouwen van uw droomhuis.
Nutsvoorzieningen en infrastructuur
Water en elektriciteit: Essentiële nutsvoorzieningen zoals water en elektriciteit zijn hier toegankelijk.
Perfect voor het bouwen van uw droomhuis
Prachtige Home Site: Deze prachtige omgeving is klaar voor u om uw droomhuis te creëren te midden van de natuurlijke pracht van Boquete.
Palmira, Boquete, heeft een ideaal klimaat, biedt het hele jaar door een comfortabele leefomgeving en staat bekend om zijn aangename omstandigheden
Investeringsmogelijkheid
Betaalbare prijs: Deze woning is een uitstekende gelegenheid voor diegenen die op zoek zijn naar een budgetvriendelijke optie zonder concessies te doen aan locatie of natuurlijke schoonheid.

"Casa Solution leverde een zeer effectieve, efficiënte en professionele service" – Dhr. AH uit North Carolina, VS

Voor meer informatie, een uitgebreidere beschrijving en actuele prijzen voor deze woning kunt u terecht op de website van Casa Solution.

Oppervlakken

Kavel600 m²

Palmira, Chiriquí

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.