WONEN IN HET KLEEFELDKWARTIER

Bern, Rehhagstrasse 41
Appartement • 4.5 kamer(s) • 90 m² • ref: 30a28df0-fd3c-11ee-afda-0a4bde28e6f6
€ 491.757
WONEN IN HET KLEEFELDKWARTIER
Dromerig wonen in het hart van Bern Bümpliz, in het Kleefeld Quartier

Welkom bij een uniek aanbod voor veeleisende kopers Twee ruime en moderne 4,5-kamerappartementen bieden alles wat u zich maar kunt wensen in uw woning.

De locatie kan niet beter - centraal gelegen in de populaire wijk Kleefeld, kunt u genieten van de voordelen van de stedelijke levensstijl zonder af te zien van rust en groen. De appartementen zijn ideaal voor gezinnen, zijn kindvriendelijk ontworpen en bieden veel ruimte om te spelen en te verkennen.

Er is parkeergelegenheid, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over het parkeren van uw voertuig. Of u de appartementen samen of afzonderlijk wilt kopen, is geheel aan u - ze bieden een groot potentieel, zowel voor privégebruik als als investeringsmogelijkheid.

Momenteel zijn de appartementen volledig verhuurd, waarbij overname door de huurder een aantrekkelijke optie is. Deze woningen bieden niet alleen een dromerige woonervaring, maar ook een solide rendement voor investeerders. Het appartement heeft een opstal erfpacht.

Aarzel niet om van deze gelegenheid gebruik te maken om uw droomhuis waar te maken of om een veelbelovende investeringsmogelijkheid aan te gaan door vandaag nog contact met mij op te nemen voor meer informatie en om een bezichtiging te regelen.

Deze aanbieding van Immobilia Suisse biedt:

- Centraal wonen

- Rustige en kindvriendelijke buurt

- Mogelijkheid tot privégebruik of investering

-Lift

- Een ondergrondse parkeergarage

- Optimaal bruinen

- School, peuterspeelzaal en openbaar vervoer in de directe omgeving

En nog veel meer?

Geïnteresseerd? Wij begeleiden u graag bij een vrijblijvende bezichtiging

Wilt u zorgeloos uw huis of appartement verkopen?

Wij vertellen u discreet en vrijblijvend de actuele marktwaarde van uw woning Heeft u interesse in een eerste vrijblijvende uitwisseling van ideeën? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
We kijken ernaar uit om van u te horen.

Ruimten

Kamers4.5
Balkons1

Oppervlakken

Leven90 m²
Balkon
Lift
Voorzieningen verzameld door AI.
Parkeerplaats

Rehhagstrasse 41, Bern