3 slaapkamers - Villa - Pafos - Te Koop - PA-126-2945

Paphos
Vastgoed • 3 kamer(s) • 3 bed. • 3 bad. • 264 m² • ref: PA-126-2945
€ 2.750.000

Petra is een zeer ruime en lichte residentie die het prachtige uitzicht vanuit alle hoeken maximaliseert. De keuken / leefruimte op het hoogste niveau stroomt uit naar het zwembad en de barbecue, en een glazen galerijbrug leidt naar de heerlijk privé master suite. Beneden komen de privésuites uit op zonnige terrassen.

Deze woning maakt deel uit van een luxe lifestyle residentieel resort genaamd Minthis, het huis wordt geleverd met vele voordelen, diensten en faciliteiten van wereldklasse, waaronder; 18-holes golfbaan met eigentijds clubhuis, bestemming wellness Spa, sportveld, accommodatie in hotelstijl, een centraal plein met eetgelegenheden en boetiekjes.


Minthis is een uniek lifestyle resort geïnspireerd op de geest van het beschermde Cypriotische landschap. Als onderdeel van Natura 2000 natuurgebied, omringd door de wijndorpen in de regio Paphos, biedt dit authentieke resort alles wat u mag verwachten en meer. Onze filosofie is verankerd in holistisch welzijn: je verbinden met de natuur en een evenwicht vinden tussen avontuur en ontdekking met vrede en rust.

Ruimten

Kamers3
Slaapkamers3
Badkamers3
Toiletruimten1

Oppervlakken

Leven264 m²
Kavel1662 m²
Zwembad
Voorzieningen verzameld door AI.
Barbecue
Gastensuites

Paphos

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Northeast oriëntatie
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Panoramisch weergave op platteland
TypeHuis
Bouwjaar2024
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens