Huis voor Kopen in Cap Malheureux, Mauritius

Cap Malheureux
Huis • 6 kamer(s) • 4 bed. • 4 bad. • 369 m² • ref: VM552-COMPANY36181ROX
€ 1.620.000
Welkom in elegantie op zijn best met deze moderne villa genesteld in de prestigieuze residentie Tahitia in Cap Malheureux, Mauritius. Dit uitzonderlijke pand biedt een perfecte combinatie van eigentijds design en lokale authenticiteit, met accenten van vulkanisch gesteente geïntegreerd in de architectuur, waardoor een residentie doordrenkt is met charme en karakter.

Met een royale oppervlakte van 369 vierkante meter biedt deze villa een luxe en functionele ruimte, bestaande uit vier slaapkamers met eigen badkamer en een kantoor. Elke kamer is zorgvuldig ontworpen om comfort en privacy te bieden aan de bewoners, waardoor een ideaal toevluchtsoord ontstaat na een drukke dag.

Geniet van de Mauritiaanse manier van leven in uw eigen privéoase, met een ruim terras en een weelderige tuin die uitnodigen tot ontspanning en contemplatie. Deze villa wordt omgeven door weelderige vegetatie en biedt een idyllische omgeving om nieuwe energie op te doen en weer in contact te komen met de natuur.

Elk detail van deze woning is zorgvuldig doordacht om ultiem comfort en verfijning te bieden. Designmeubels vormen een perfecte aanvulling op de moderne esthetiek van de villa, terwijl het pand volledig is ingericht, klaar om de nieuwe bewoners in stijl en elegantie te verwelkomen.

Tahitia is veel meer dan alleen een residentie. Het is een exclusieve, veilige en serene manier van leven, die zijn inwoners een luxe toevluchtsoord biedt, weg van de drukte van alledag. Als u op zoek bent naar de ultieme tropische verfijning, hoeft u niet verder te zoeken. Deze villa op Tahitia is de belichaming van relaxte luxe op Mauritius.

Wacht niet langer, neem contact op met ons team voor een bezoek! Toegankelijk voor buitenlanders.

Verkoopprijs: € 1.620.000 / Rs 80.200.000

Ruimten

Kamers6
Slaapkamers4
Badkamers4
Toiletruimten4

Oppervlakken

Leven369 m²
Tuin1129 m²
Gemeubileerd
Zwembad
Voorzieningen verzameld door AI.
Terras
Tuin

Cap Malheureux

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.