Ruim appartement met 3 slaapkamers op de begane grond in São Luís - Faro

Faro
Appartement • 4 kamer(s) • 3 bed. • 2 bad. • 90 m² • ref: 519fe421-42b2-46c6-a848-304b75ecb95f
€ 215.000

Dit gezellige appartement heeft drie slaapkamers, een als suite en een met kledingkast en een ruime eetkamer, die voldoende ruimte biedt voor een gezin. De hoge begane grond is gemakkelijk bereikbaar, geschikt voor alle leeftijden, met een semi-gemarmerd balkon aan de achterzijde, ter hoogte van een eerste verdieping. De strategische ligging dicht bij het ziekenhuis is een voordeel, waardoor een snelle toegang tot de gezondheidszorg mogelijk is.

De nabijheid van een apotheek en supermarkt maakt het dagelijks leven gemakkelijker, waardoor bewoners gemakkelijk in hun dagelijkse behoeften kunnen voorzien. De aanwezigheid van scholen, van basisonderwijs tot universiteit, biedt een verscheidenheid aan onderwijsmogelijkheden voor alle leeftijden, waardoor het een ideale plek is voor gezinnen met kinderen in verschillende stadia van hun academische reis.

Het gebied profiteert van een overvloed aan parkeergelegenheid, wat een waardevolle voorziening is, vooral voor mensen met een eigen voertuig. Bovendien biedt de aanwezigheid van openbaar vervoer in de buurt reisalternatieven voor degenen die liever geen gebruik maken van de auto.

Het onderscheidende kenmerk van dit appartement is de overvloed aan natuurlijk licht. De ramen en indeling van de begane grond zorgen ervoor dat het zonlicht alle ruimtes royaal verlicht, waardoor een lichte en gastvrije sfeer in het hele huis ontstaat. Dit element draagt niet alleen bij aan comfort, maar ook aan een aangename en uitnodigende sfeer.

Kortom, dit appartement met 3 slaapkamers op de begane grond, gelegen in een rustige wijk van Faro, biedt een combinatie van lokale voorzieningen, toegankelijkheid en een lichte sfeer die het een aantrekkelijke optie maakt voor wie op zoek is naar een complete gezinswoning.

Ruimten

Kamers4
Vloeren1
Slaapkamers3
Badkamers2

Oppervlakken

Leven90 m²
Intern93 m²
Balkon
Lift
Parkeerplaats

Faro

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Energie-efficiëntiegraad
C
ID2276-1141