De Weg van Woodcrest, de Purley van het Westen

Purley, 46 Woodcrest Road
Huis • 4 kamer(s) • 4 bed. • 1 bad. • ref: 00010750
£995,000

Frost is verheugd om dit charmante vrijstaande familiehuis met vier slaapkamers op de markt aan te bieden, gelegen aan een zeer gewilde, met bomen omzoomde woonweg in West Purley. Prachtig gepresenteerd en sympathiek gerestaureerd door de jaren heen, heeft het pand karakter in overvloed met veel zorg ervoor gezorgd dat de integriteit van het pand wordt gehandhaafd en tegelijkertijd wordt aangepast aan de huidige levensstandaard.

Met prachtige houten visgraatvloeren die moeiteloos over de begane grond lopen, aangevuld met de lambrisering en balkenplafonds, bestaat de accommodatie in het kort; een grote drievoudige ontvangstruimte met imposante open haard en deuren die rechtstreeks leiden naar ca. 140' op het zuidoosten gelegen gelaagde achtertuin met groot vlak gazon en 16' veranda, een eetkamer met open haard, traditionele stijl moderne ingerichte keuken ontbijtzaal met granieten werkbladen en deur naar de achterzijde, bijkeuken en een beneden W / C. Op de eerste verdieping is er een prachtige hoofdslaapkamer, de hoofdslaapkamer is voorzien van inbouwkasten en is voorzien van een erker met een zitje eronder met een prachtig verreikend uitzicht, er zijn nog drie tweepersoonsslaapkamers (een met inbouwkasten) en een modern ingerichte familiebadkamer met aparte douchecabine die de accommodatie op de eerste verdieping completeert.

VERVOER EN LOCATIE: Purley Station ligt op slechts een korte loopafstand, waar u kunt kiezen uit Victoria, Kings Cross, St Pancras of London Bridge als bestemmingen - beide ongeveer 25 minuten reistijd. Als alternatief ligt de luchthaven Gatwick op slechts 26 minuten in de andere richting. De wegverbindingen zijn ook uitstekend, met de A23 op slechts enkele minuten afstand, die een snelle, gemakkelijke toegang biedt tot Londen, de zuidkust en de M25. Er zijn een aantal uitstekende scholen in de buurt, waaronder de zeer populaire St. David's, Wallington Girls, Wilson's, Whitgift, John Fisher, Margaret Roper en Thomas Moore, Woodcote High/Primary om er maar een paar te noemen.

Als u zich wat actiever voelt, zijn er een aantal lokale gezondheids- en recreatieclubs om uit te kiezen, terwijl uitstekende golfbanen, recreatieterreinen en andere open ruimtes allemaal in de buurt zijn, waaronder de grote open ruimtes van Riddlesdown Common, Kenley Common en de recreatieve voorzieningen van Kenley Airfield. Iets verder weg ligt de Purley Way met een grote selectie van superstore outlets, grote warenhuizen, van Ikea, M & S, Curry's, TK Max, Next en Wing Yip.

Ruimten

Kamers4
Slaapkamers4
Badkamers1
Garage
Voorzieningen verzameld door AI.
Tuin

46 Woodcrest Road, Purley

Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Southeast oriëntatie
Energie-efficiëntiegraad
D