Huis voor Kopen in Poreč, Kroatië

Poreč
Huis • 6 kamer(s) • 4 bed. • 4 bad. • 314.09 m² • ref: 101155-418
€ 860.000

POREČ, VILLA TE KOOP MET ZWEMBAD EN GROTE TUIN

In een typisch Istrisch dorp, aan een zijtak van het bos, ligt deze prachtige villa die volledige rust, plezier en privacy biedt.

De villa is gelegen aan de westkust van Istrië, op slechts tien minuten afstand van de eerste restaurants, agriturismo's, winkels, premium olijfolie van onze hardwerkende olijventelers en de modernste en meest unieke wijnkelders van onze beste wijnmakers. De afstand tot de zee, de eerste stranden en de stad Poreč is 15 km.

Deze imposante stenen villa ligt midden in de natuur op een ruim erf van 4212 m2.
De villa bestaat uit een begane grond en een verdieping, en er is vervolgens nog een appartement van 57 m2 gebouwd, dat kan worden gebruikt voor extra gasten.

De bruto grootte van de villa is 314,09 m2. Naast de vele positieve en uitstekende eigenschappen die deze villa heeft, is er ook het feit dat de gehele indeling zo is gevormd dat u vanuit elke kamer of slaapkamer waarin u zich bevindt, direct uitkomt op het zwembad, op de overdekte terrassen of op de binnenplaats waar u kunt genieten van een fantastisch uitzicht.
Op de begane grond van de villa bevinden zich drie ruime slaapkamers, twee kamers delen een badkamer en één kamer heeft een eigen badkamer. Er is een ruime woonkamer, keuken en eetkamer. Op het gelijkvloers is er ook een technische ruimte en een gastentoilet.

De bovenverdieping van de villa is verbonden met een prachtige stenen trap die wordt beschermd door een gesmede leuning. Op de bovenverdieping bevindt zich de hoofdkamer, ingericht met badkamers met oude houten meubels en een jacuzzi, en een prachtig overdekt terras met uitzicht op de tuin, het bos en de hele natuur om je heen.

Het erf is omgeven door een hoge groene haag die volledige privacy geeft. Het zwembad van 70 m2 is ideaal gelegen in een ruime tuin, zodat het vanuit elke kamer directe toegang heeft.

Op de binnenplaats is er een nieuw geïnstalleerd volleybalveld, met een grasveld en een verhoogd talud voor gebruik, er is een kinderspeelplaats, een hoek voor een pingpongtafel, verschillende schommels, een barbecue en een ruim aangelegd gazon met prachtig beplante botanische producten.
Het unieke van deze tuin wordt gegeven door de oude eiken, die van een overweldigende omvang zijn en zo de hele dag schaduw en zuurstof in de tuin creëren.
Naast de villa is er nog een extra appartement, uitgerust met een keuken, een slaapkamer en een toilet. Het wordt momenteel gebruikt als opslagruimte.
De verwarmingsmogelijkheden zijn verschillend, het woongedeelte is voorzien van vloerverwarming, met de toevoeging van airconditioning en een open haard. De slaapkamers worden verwarmd door middel van centrale verwarming radiatoren met toevoeging van airconditioning.
De villa is zeer goed onderhouden met speciale zorg, prachtig ingericht en omgeven door groen. Elke kamer heeft toegang tot de tuin en volledige privacy.
De binnenplaats van de villa biedt een handvol mogelijkheden voor gebruik en verblijf gezien de grootte, er is een buitengrill, een overdekt terras om te dineren, verschillende speeltuinen en meer. Gezien het feit dat de villa naast fietspaden ligt, biedt het de mogelijkheid tot sporten, fietsen, familiebijeenkomsten en lang verblijf in de natuur.

Een echt ideaal huis voor een rustig en comfortabel leven en een ongestoorde vakantie.

Voor alle aanvullende informatie, bel +38598592589

Ruimten

Kamers6
Vloeren1
Slaapkamers4
Badkamers4
Toiletruimten1

Oppervlakken

Leven314.09 m²
Kavel4212 m²
Voorzieningen verzameld door AI.
Barbecue
Tuin
Zwembad

Poreč

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Noorden oriëntatie
Oosten oriëntatie
Westen oriëntatie
Zuiden oriëntatie
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Uitzicht op binnenplaats
Uitzicht op de tuin
Uitzicht op het bos
TypeHuis
VoorwaardeNieuw
Bouwjaar2008
Renovatiejaar2013
VerwarmingHout
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens