Condo Arcoiris #5 Nosara Costa Rica

W8QW+9CC, Guanacaste Province, Nosara, Costa Rica
Huis • 2 bed. • 2 bad. • Begane grond
€ 349.883

Welkom bij Condo Arcoíris #5, een charmante woning met 2 slaapkamers en 2 badkamers, genesteld in een complex met twee gebouwen. Met een eigen patio en toegang tot het gemeenschappelijk zwembad, tennis- en pickleballbanen, belooft deze kant-en-klare woning een levensstijl van vrije tijd en recreatie. Bovendien wordt het volledig gemeubileerd geleverd, wat zorgt voor een naadloze overgang naar uw nieuwe woning of huurwoning.

Van het grootste belang is de 24-uurs beveiliging en de omheinde parkeerplaats, die gemoedsrust en gemak bieden. Dit condominium is gebouwd in 2009 en is goed onderhouden en klaar om aan al uw wensen te voldoen. Met een VvE-contributie van slechts $ 350 per maand, die betrekking heeft op poortbeveiliging, bewakingsdiensten, tennis- en racketbalbanen en zwembadonderhoud, biedt deze accommodatie een uitzonderlijke waarde voor zijn voorzieningen.

Genesteld in Esperanza, wat een strategische locatie betekent die u snelle en gemakkelijke toegang geeft tot alle attracties van Nosara, van gastronomische restaurants tot lokale boetieks en wellnesscentra. Of u nu liever luiert bij het condominiumzwembad of het bruisende nachtleven van de omgeving verkent, deze accommodatie biedt u de vrijheid om met volle teugen te genieten van het leven aan de kust.

Casa Arcoíris #5 biedt een ongeëvenaarde kans om jezelf onder te dompelen in alles wat Nosara te bieden heeft. Of u nu uw huis in dit kustreservaat wilt vestigen of wilt investeren in een woning die uw klanten onvergetelijke vakantie-ervaringen belooft.

Mis deze kans niet om een stukje paradijs te bezitten. Of u nu op zoek bent naar een permanente woning, een vakantie-uitje of een lucratieve huurinvestering, Condo Arcoíris #5 is de perfecte keuze. Neem vandaag nog contact met ons op om een bezichtiging in te plannen en grijp de kans om uw dromen over wonen aan de kust waar te maken.

Ruimten

Slaapkamers2
Badkamers2
Airconditioning
Beveiliging
Buitenzwembad
Gemeubileerd
Internet
Parkeerplaats
Tennis
Voorzieningen verzameld door AI.
Zwembad

W8QW+9CC, Guanacaste Province, Nosara, Costa Rica, Nosara

TypeHuis
Bouwjaar2009