Huis voor Kopen in Sanvignes-les-Mines, Frankrijk

71410 Sanvignes-les-Mines
Huis • 6 kamer(s) • 3 bed. • 105 m² • ref: 1511548
€ 145.000
iad France - Rose Marie Campos biedt: Charmant traditioneel huis van ongeveer 105m² in Sanvignes-les-Mines op een perceel van 921m².
Deze warme woning biedt prachtige leefruimtes op de begane grond: een grote open keuken naar de eetkamer, een aparte lichte woonkamer, een slaapkamer, een kantoor, 1 doucheruimte met toilet, een veranda met uitzicht op de tuin.
Boven komt een mezzanine uit op twee andere slaapkamers en een toilet.
Met een bosrijke tuin en een overdekt terras op het zuiden geniet u van momenten van ontspanning in de buitenlucht.
Uitgerust met een warmtepomp met thermodynamische warmwatertank, zal dit huis voldoen aan uw energiebesparende behoeften.
Een beetje verfrissing kan er een echt juweeltje van maken.
Aarzel dus niet, neem contact met me op om het te bezoeken!

Makelaarskosten ten laste van de verkoper. Informatie over het energielabel voor deze woning: ENERGIEKLASSE C-index 161 en KLIMAATKLASSE A-index 5. Informatie over de risico's waaraan deze woning is blootgesteld, is beschikbaar op de website van Géorisques: www.georisques.gouv.fr. Deze onroerend goed advertentie werd geschreven onder de redactionele verantwoordelijkheid van Miss Rose Marie Campos EI (ID 81956), onafhankelijke makelaar (zonder holdingfondsen), handelsagent van de SAS I@D Frankrijk geregistreerd bij de RSAC van CHALON SUR SAÔNE onder het nummer 919631168, houder van de onroerend goed canvassing kaart namens het bedrijf I@D France SAS.

Ruimten

Kamers6
Vloeren2
Slaapkamers3

Oppervlakken

Leven105 m²
Kavel921 m²
Terras
Voorzieningen verzameld door AI.
Tuin

Sanvignes-les-Mines

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Energie-efficiëntiegraad
C
161
Milieueffectbeoordeling (CO₂)
A
5