SOREDE HUIS IN HET HART VAN HET DORP

Sorède
Huis in dorp • 5 kamer(s) • 4 bed. • 1 bad. • 88.79 m² • ref: D1427
€ 242.000
Schattig huis van karakter in het hart van het dorp voor liefhebbers van het cachet van het oude, met tuin, zonnige terrassen, garage van 21 m2 en 2 kelders op 25 m2. Dit atypische huis biedt een deel om in verdiepingen te wonen, met op de eerste verdieping een aangenaam terras van 21 m2 dat toegang geeft tot de keuken, de woonkamer, het kantoor en een tweede terras met onafhankelijke toegang. Dit huis kan een evolutionair gebruik hebben dankzij de 2 trappenhuizen. Op de tweede verdieping vindt u 3 slaapkamers, waarvan één groot, een badkamer, een toilet en een doucheruimte met toilet. Deze woning biedt alle voordelen als zowel hoofd- als tweede verblijfplaats.
Om deze woning in detail te ontdekken, is er een virtuele rondleiding beschikbaar op onze website, zodat u elke hoek van dit huis kunt verkennen zonder zelfs maar te bewegen.
Voor informatie over de mogelijke risico's van deze woning kunt u terecht op de website van Geohazards: https://www.georisques.gouv.fr
Aarzel niet om contact op te nemen met Daniel Pumarole, handelsagent bij Terra Albera (RSAC nr. 445 357 544 Perpignan), om een bezoek te regelen of om meer informatie te verkrijgen. Hij is te bereiken op 06 x 77 x 15 x 62 x 76 of per e-mail op daniel@terra-albera.com.

Ruimten

Kamers5
Vloeren2
Slaapkamers4
Badkamers1
Toiletruimten2
Parkeerplaatsen (buiten)1
Doucheruimten1

Oppervlakken

Leven88.79 m²
Kavel182 m²
Tuin110 m²
Terras
Tuin
Voorzieningen verzameld door AI.
Garage

Sorède

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Southeast oriëntatie
TypeHuis
VerwarmingConvector, Individueel, Elektrisch
Energie-efficiëntiegraad
F
338
Milieueffectbeoordeling (CO₂)
C
11