Huis voor Kopen in Cirkulane, Slovenië

Cirkulane
Vakantiehuisje • 4 kamer(s) • 3 bed. • 1 bad. • 153 m² • ref: 490151040-86
€ 65.000
In Slatina, in een doorschijnende positie, is er een onvoltooid woonhuis te koop. Het huis is een mezzanine en het begon in 1988. Het huis is nog niet definitief en bewoond, maar het heeft al een huisnummer. Het is een bakstenen constructie, liggend langs een aangelegde asfaltweg. Het huis behoort tot 737 m² grond. Deze strekt zich uit achter het huis en is gerangschikt in het gazon.
Het huis is verdeeld in de volgende verdiepingen , in de kelder is er een garage, bijkeuken en verwarmingsruimte, op de begane grond, waar de ingang de badkamer met toilet en bijkeuken is, na een trap komen we bij de keuken en woonkamer, die een nette uitgang naar het terras heeft. Er zijn drie kamers op de volgende twee verdiepingen.
Zoals hierboven vermeld, is het gebouw nog niet bewoond, maar het heeft alle documentatie geregeld. Het huis is er nog niet, maar alle installaties zijn ingericht, betegeld. De muren van de kamers moeten ook worden zeiken en geverfd. Het pand ligt naast de materialen die al zijn gekocht om het huis te voltooien, wat een houten deel van de trap is. Ook de gevel is nog niet gemaakt. De woning kan naar eigen wens worden afgewerkt.
Het huis is aangesloten op elektriciteit en openbare watervoorziening, en er is een see-off. De ramen en deuren zijn van hout, de documentatie is geregeld.
Het huis heeft veel potentieel, met enkele renovaties en de afwerking van het gebouw, zou het een thuis of een prachtige plek kunnen worden om te ontspannen, teruggetrokken uit de drukte van de stad.
U bent van harte uitgenodigd om te bezoeken en te kopen.

Ruimten

Kamers4
Vloeren2
Slaapkamers3
Badkamers1
Toiletruimten1
Appartementen1

Oppervlakken

Leven153 m²
Kavel737 m²
Totaal153 m²
Voorzieningen verzameld door AI.
Garage
Terras

Cirkulane

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
TypeHuis
Bouwjaar1988
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens