Mooie strandgelegenheid van een villa en bungalow met privé zwembad.

Las Terrenas
Vrijstaande Bungalow • 3 bed. • 3 bad. • Begane grond
€ 322.081

"La Villa Bonita" is een charmante villa gelegen in een idyllische omgeving en biedt een uitzonderlijke woonervaring. Het bestaat uit een hoofdgebouw en een onafhankelijke bungalow en biedt een unieke veelzijdigheid om zich aan te passen aan verschillende behoeften en voorkeuren. Perfect voor persoonlijk genot of voor investeerders die het pand willen verhuren, elke unit kan afzonderlijk worden gehuurd.

De villa heeft 3 ruime slaapkamers, elk met een eigen badkamer, waardoor comfort en privacy voor alle bewoners wordt gegarandeerd. De verdeling van het pand is ideaal, het hoofdgebouw biedt 87 vierkante meter constructie en de bungalow 30 vierkante meter. Daarnaast heeft het een servicegebied van 9 vierkante meter en een extra constructie van 5 vierkante meter voor onderhoud.

De woning beschikt ook over een ruim terras van 80 vierkante meter, met een zwembad van 19,71 vierkante meter. Deze buitenruimte biedt een perfecte plek om te ontspannen en te genieten van het tropische weer. Bovendien heeft "La Villa Bonita" een volledig functionerende waterput en septic tank, die zorgen voor een betrouwbare watervoorziening. Ruime parkeergelegenheid voor 2 voertuigen, evenals extra ruimte voor motoren of buggy's.

De locatie van deze woning is uitzonderlijk, want het ligt dicht bij het spectaculaire Bonita-strand. Op slechts 7 minuten lopen of 3 minuten rijden kunnen bewoners genieten van prachtige stranden en een verscheidenheid aan lokale restaurants en etablissementen. Kortom, "La Villa Bonita" is een uitzonderlijke woning die elegantie, comfort en veelzijdigheid combineert. Met zijn vrijstaande villa en bungalow biedt het een unieke en flexibele woonervaring, perfect voor wie op zoek is naar een permanente woning of een winstgevende investering.

Wacht niet langer, maak vandaag nog een afspraak om een bod uit te brengen en mis de kans niet!

Ruimten

Slaapkamers3
Badkamers3
Parkeerplaatsen (binnen)2

Oppervlakken

Kavel412 m²
Tuin
Zwembad
Voorzieningen verzameld door AI.
Parkeerplaats
Terras

Las Terrenas