Appartement te koop, The Gateway, Liverpool, Verenigd Koninkrijk

Liverpool, Freemasons Row
Nieuw appartement • 3 kamer(s) • 1 bed. • 1 bad. • 600 m² • 2de verdieping
€ 262.180

Luxe appartementen in Liverpool, A592

Voor investeringsdoeleinden of eigenaar-bewoners

 

Deze luxe ontwikkeling is een seismische toevoeging aan de buy-to-let-markt in Liverpool en symboliseert een nieuw tijdperk van wonen in een van de snelst groeiende steden van het Verenigd Koninkrijk.

 

De allereerste residentiële wolkenkrabber in New York-stijl, gelegen aan de rand van het Central Business District, Manhattans, appartementen met 1, 2 en 3 slaapkamers in deze baanbrekende ontwikkeling beginnen vanaf £ 159.950 en beloven 6% verzekerd NETTO huurrendement.

 

Met een sterke toewijding aan het welzijn van huurders en het brengen van een woonervaring van wereldklasse naar een stad met een gerenommeerd karakter en cultuur, omvat deze innovatieve, eco-geïnspireerde ontwikkeling residentiële voorzieningen van het hoogste kaliber.

 

Een serene tuinspa met een scala aan vrijetijds- en herstelfaciliteiten, evenals aangelegde tuinbruggen met uitzicht op zee en de stad, bewoners van deze ontwikkeling zullen genieten van een huurderservaring die veel verder gaat dan alles op de huidige markt.

 

Bovendien vormen de eersteklas armaturen en fittingen die het strakke interieurontwerp van elk afzonderlijk pand samenbrengen, een investering die zorgt voor een hoog, langdurig rendement en een aanhoudende vraag van huurders.

 

Hoewel dit een geweldige investeringsmogelijkheid is, verwelkomen we ook eigenaar-bewoners om eenheden in deze ontwikkeling te kopen.

 

Om gratis plattegronden, virtuele rondleidingen en beschikbaarheid te ontvangen, belt of registreert u zich hieronder voor een infopakket

 

Accommodatie Overzicht

 

·         Bel vandaag nog om de plattegrond en het infopakket te ontvangen

·         Wolkenkrabber in New York-stijl

·         Prijzen vanaf £ 159.950

·         Manhattans, appartementen met 1, 2 en 3 slaapkamers

·         Liverpool Centraal Zakendistrict

·         Tuinbruggen en terras met zeezicht

·         Geavanceerde spa

·         Herstelfuncties van wereldklasse

·         Milieuvriendelijke technologieën

·         Commerciële units inclusief café en winkel

·         14,5% kapitaalgroei tegen 2026

·         10% huurgroei in 2026

 

 

Waarom Liverpool?

 

Liverpool, onlangs uitgeroepen tot de beste plek van het Verenigd Koninkrijk om te wonen en te werken, heeft zich snel ontwikkeld tot een van de sterkste vastgoedmarkten van het land en met een stijgende jonge professionele bevolking is de vraag van huurders naar huurwoningen ongekend hoog.

 

Gelegen in het bloeiende Central Business District van Liverpool, is deze ontwikkeling een van de handigste en best verbonden woningen van de stad. Op loopafstand van de kantoren van verschillende wereldberoemde bedrijven en enkele van de toonaangevende juridische en financiële kantoren in het Verenigd Koninkrijk, hebben huurders ongeëvenaarde werkgelegenheid voor de deur.

 

Als gevolg van een snelgroeiende regionale economie als gevolg van uitgebreide investerings- en regeneratieprogramma's, wordt de vastgoedmarkt in Liverpool steeds sterker.

 

Tegen 2026 zal de waarde van onroerend goed in de hele stad met 14,5% stijgen, terwijl een huurgroeiprognose van 10% het een uitstekend moment maakt om te investeren in koop- en verhuurwoningen.

 

Met zijn wereldberoemde karakter en rijke muziekcultuur biedt Liverpool een unieke woonervaring die huurders de perfecte balans tussen werk en privé biedt. De thuisbasis van enkele van de meest opwindende districten van het Verenigd Koninkrijk, waaronder de Baltische Driehoek en de beroemde Ropewalks, er is voor elk wat wils in deze ongelooflijke stad.

 

Voor meer informatie bel ons vandaag nog of schrijf u hieronder in voor een infopakket

 

Ruimten

Kamers3
Slaapkamers1
Badkamers1
Toiletruimten1
Parkeerplaatsen (binnen)1

Oppervlakken

Leven600 m²
Kavel1050 m²
Voorzieningen verzameld door AI.
Terras
Tuin

Freemasons Row, Liverpool

Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Panoramisch weergave op stad
TypeAppartement
Bouwjaar2023
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens